Trabzonspor'un Marko Pantelic Savaşı

Marko Pantelic ile forvet hattını güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor, Sırp oyuncunun 2 milyon 500 bin euro'da diretmesi üzerine 2 milyon euroluk son teklifini yaparak beklemeye başladı.

  Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor , transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken , başkan Sadri Şener ' in kadroda görmeyi çok arzu ettiği Marko Pantelic için girişimlerini sürdürüyor . Yapılan ilk görüşmede yoğun bir pazarlık içine giren bordo-mavililer Sırp oyuncunun 2 Milyon 500 Bin Euro ' da diretmesi üzerine son teklif olarak 2 Milyon Euro sundu ve beklemeye başladı . Düşünmek için süre isteyen Pantelic ' in Avrupa ' dan kendisine yapılan teklifleri de değerlendirmeye aldı .
Özellikle Alman , İtalyan ve İngiliz kulüplerinin bonservisi elinde olan oyuncuyla ilgilenmesi Bordo-mavilileri bu transferde zora soktu . Sırp oyuncunun Türkiye yerine Avrupa ' da bir kulüpte oynamaya daha sıcak bakabileceği belirtiliyor .
Trabzonspor , Pantelic ' ten olumsuz sonuç alırsa , rotasını Rapid Wien ' in Hırvat forveti Jelavic ' e çevirecek , bunun yanında Polonyalı stoper Glowacki ' nin transferi içinde çalışmalarını sürdüren Bordo-mavililer eski oyuncusu Szmykowiak nedeniyle Polonya piyasasında sıkıntı yaşadığı öğrenildi .
Öte yandan Trabzonspor ' la sözleşmesi sona eren Rigobert Song ' un durumu belirsizliğini koruyor . Song ' un aldığı ücrette artış istemesi ve parasını büyük bir kısmını peşin olarak tahsil etme istediği üzerine bordo-mavilileri bu oyuncuyla görüşmeyi transfer etmek istediği Polonyalı stoper Glowacki ' nin durumuna göre yapacak . Song ile arayı sıcak tutan Trabzonspor ise Kamerunlu oyuncunun alacağı ücrette indirim yapması halinde gelecek sezonda Bordo-mavili formayı giyebileceği belirtiliyor .
Bu arada ismi Trabzonspor ile anılan Portekizli futbolcu Aziza Makukula ' nın ise Bordo-mavili kulübün gündeminde olmadığı belirtildi .