Maradona Memnun

Hazırlık maçında Kanada'yı 5-0 gibi farklı bir skorla deviren Arjantin Milli Takımı'nın performansı, teknik direktör Diego Maradona'yı fazlasıyla memnun etti.

  2010 Dünya Kupası Finalleri ' nin iddialı takımlarından Arjantin , hazırlık maçında Kanada ' yı 5-0 gibi farklı bir skorla devirerek rakiplerine gözdağı verdi . Buenos Aires ' teki El Monumental ' de oynanan karşılaşmada Arjantin ' in yıldız oyuncusu Lionel Messi ' den yoksun kadrosuna karşın rakibini sürklase etmesi Maradona ' nın yüzünü güldürdü . Maçtan sonra İspanyol spor gazetesi AS ' ın sorularını yanıtlayan Maradona , " İnsanların mutlu olması beni de sevindiriyor . Oyuncularımın gösterdikleri bu performans onların
neler yapabileceklerini de ortaya koydu . Buradan Arjantin halkına seslenmek istiyorum . İçleri rahat olsun . Çok iyi bir takıma ve kaliteli oyunculara sahibiz . Eğer her şey yolunda giderse istediğimiz başarılara ulaşabiliriz " dedi .
Arjantin , Kanada ' yı Liverpool forması giyen Maxi Rodriguez ( 2 ) , Benficalı orta saha oyuncusu Angel Di Maria , Carlos Tevez ve Atletico Madridli Sergio Aguero ' nun golleriyle devirdi .