Kramponları kayboldu ortalığı ayağa kaldırdı

Kazım, 45.5 numara özel yapım kramponlarını kaybedince ortalığı ayağa kaldırdı.

Otelin güvenlik kameralarına bile bakıldı. Hiddink maçta oynamak istemeyen yıldıza sert çıktı!

Fenerbahçe’den devre arasında Toulouse’a kiralık gönderilen Kazım, Ay- Yıldızlılar’ın New Jersey’de kamp yaptığı W Otel’de de 'olay adam’ oldu! Kampın 2. gününde idman sonrasında kirli eşyalarını odasının kapısının önüne bırakan Kazım, ertesi sabah kramponlarını bulamayınca ortalığı birbirine kattı. Önce arkadaşlarının şaka yaptığını sanan Kazım, kendisi için özel üretilen 45.5 numara Nike marka kramponlarını herkese tek tek sordu. Sonuç alamayınca da çalındıklarını düşünerek kamera kayıtlarının incelenmesini istedi. Kameranın açısının ers olması nedeniyle görüntülerden bir şey çıkmadı. Kazım bu kez Çek futbolculara sorulmasını istedi. Malzemeciler Çek meslektaşlarına “Belki sizinkilere karışmıştır” diyerek başvurdu ancak kramponlar yine ortada yoktu.


Bu duruma çok sinirlenen Kazım, Milli Takım yetkilileri ile görüşüp “İdmana böyle çıkamam. Bana Nike’tan aynı kramponu bulun” dedi. Hemen Nike firması ile temasa geçildi ama ellerinde o krampondan yoktu. Takım arkadaşlarından temin edilen 1 numara küçük kramponlarla antrenmana katılmaya ikna edilen Kazım, “Ayağım acıyor. Maça çıkamam” diyerek bu kez soluğu Hiddink’in yanında aldı.

“GİT, BUL O ZAMAN”
Öğrencisine “Kramponlarını en son nerede bıraktın?” diyen Hiddink, “Kapının önünde” cevabı alınca patladı: “Git bul o zaman...” Hocasının bu cevabı ile çaresiz kalan Kazım, Çek Cumhuriyeti önüne Umbro marka krampon ile çıktı. Maçtan sonra otele döndüğünde ise kendisini büyük bir sürpriz bekliyordu. Nike kramponları kapının önünde duruyordu. Otel personelinden biri, temizlik yaparken kapının önündeki kramponları başka bir yere koymuştu. Görevli ertesi gün izin yaptığı için de kramponların yeri bulunamamıştı.

habertürk