İnter Mourinho'nun Halefini Arıyor

İnter futbol takımı bu sezon, şu ana kadar hiçbir İtalyan takımının yapamadığını gerçekleştirdi ve sezonu 3 kupayla kapadı, fakat teknik direktör Jose Mourinho'nun ayrılacak olmasıyla sarsıldı.

Mourinho'nun yenine ilk adaylar halen İngiltere Milli Takımı'nı çalıştıran Fabio Capello ve bu sezon Catania ile başarılı bir performans gösteren Sinisa Mihajloviç. İnter Kulübü Başkanı Massimo Moratti'nin takımın başına tecrübeli bir isim getirmek istemesi sebebiyle Capello ismi ağır basıyor. Daha önce Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, İnter'in gündemine gelmişti fakat Katalan teknik direktör İnter'in teklifine hayır yanıtını vermişti.
Öte yandan ayrılma hazırlığındaki Jose Mourinho, "Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak İnter'deki misyonumu tamamladım. Real Madrid ile henüz bir görüşmem olmadı fakat eğer benimle ilgileniyorlarsa ben de onlarla ilgileniyorum" dedi.
İtalya basınında Jose Mourinho'nun İnter'den değil de sürekli olarak eleştirdiği İtalyan futbolundan kaçtığı haberleri yer alıyor.