Fenerbahçe'de son haberler ( 24.05.2010 )

Turkcell Süper Lig'de 34.haftada şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe takımının son gelişen habeleri neler? Daum ile gelecek sezon devam edilecek mi? Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğüne gelecek en önde isim olarak görülüyor? Hangi Futbolcular Fenerbahçe'den gönderilecek? Fenerbahçe hangi Ünlü Forvet ile anlaştı. Bütün Gel

Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktör Daum ile yollarına devam edip etmeyeceğini henüz resmen açıklamazken, sarı-lacivertli camiadaki bekleyiş sürüyor. Daum ile ülkesine gitmeden önce yapılan görüşmenin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşılmazken, Başkan Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman ile nabız yokladığı ifade edildi.

Menajerler tarafından birçok yabancı teknik adam Fenerbahçe'ye tavsiye edilirken Başkan Aziz Yıldırım'ın öncelikle Sportif Direktör Aykut Kocaman üzerinde durduğu ve Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmek için zemin oluşturmaya çalıştığı öğrenildi.

Bu arada transfer çalışmaları da büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor. Yurt dışına çıkan Aykut Kocaman'ın listedeki isimlerin menajerleri ile toplantılar yaptığı ve gelişmeleri sık sık yönetimi arayarak bildirdiği belirtildi. Kocaman aynı zamanda önümüzdeki sezon için yapılacak kamp yerini belirlemek için alternatifler arasında seçim yapmak üzere Avusturya, Almanya ve Hollanda'da incilemelerde bulunacak. Kamp yerinin hafta sonuna kadar belirleneceği açıklandı.

Bu arada yurt dışından teklifler alan Semih'e Türkiye'den de Trabzonspor'un ardından Bursaspor talip oldu. Golcü oyuncunun menajeri Semih'in Fenerbahçe'den ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu ancak hangi takıma gideceğine milli takım kampından sonra karar vereceğini söyledi.

Sözleşmesi sona eren futbolculardan Ali Bilgin ise Almanya'ya dönüyor.

Antalyaspor'dan olaylı bir şekilde transfer edilen Ali Bilgin, sarı-lacivertli takımda kaldığı süre içinde fazla forma şansı bulamazken, yeniden Almanya'ya dönme kararı aldı. Bundesliga'da küme düşen Hertha Berlin ile prensipte anlaşan Ali Bilgin, 1 hafta içinde Berlin'e giderek son detayları görüşecek. Rakam konusunda tam anlaşma sağlanamadığı ve farkın çok az olduğu öğrenilirken, %50'lik vergi diliminin ödenmesinde konusunda da uzlaşma sağlandıktan sonra imzaların atılacağı belirtildi.

Öte yandan Deivid, Vederson ve Deniz Barış'ın da takımda kalmayacakları ve kendilerine kulüp aradıkları kaydedildi.Milliyet

Adrian Mutu Fenerbahçe'ye geliyor

Rumen futbolcu Adrian Mutu’nun menajeri Giovanni Becali, oyuncunun bu yaz sezonunda Fiorentina’dan ayrılacağını ve gelecek sezon Fenerbahçe’de forma giyebileceğini söyledi.

Becali, GSP TV’ye yaptığı açıklamada, Fiorentinalı yetkililerle görüştüğünü ve Mutu’nun İtalyan kulübünden ayrılmasında karar kıldıklarını belirtti. Mutu’nun Avrupa’da oynamaya devam edeceğini vurgulayan Becali, "Yeni takımı Fenerbahçe olabilir" diye konuştu.

Adrian Mutu, bu yıl başında yapılan doping testinin pozitif çıkması üzerine futboldan 9 ay men cezasına çarptırılmıştı. Fiorentina Kulübü’nün, cezası Ekim ayında sona erecek futbolcunun maaşında kesinti yaptığı, menajerinin de yeni bir kulüp arayışında olduğu belirtiliyordu.

Vatan