Demirören'in ricası üzerine ertelendi

Normalde dün yapılması gereken Beşiktaş Divan Kurulu, Portekizli'nin transferi için yurt dışına çıkan Demirören'in ricası üzerine ertelendi.

  Normalde dü ; n yapılması gereken toplantı , kulü ; p başkanı Yıldırım Demirö ; ren ' in ö ; zel isteği ü ; zerine ileri bir tarihe ertelendi . Inter ' in Portekizli yıldızı Quaresma transferine son noktayı koymak adına Şampiyonlar Ligi finali iç ; in İspanya ' da olan İtalyan yetkilerle gö ; rü ; şeceğini divan kurulu başkanı Yalç ; ın Karadeniz ' e ileten Demirö ; ren , organizasyonun İstanbul ' a dö ; ndü ; kten sonra gerç ; ekleşmesini rica etti .

YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ


Toplantıyı erteleme kararı alan Karadeniz , bu ani gelişme ü ; zerine zor durumda kaldı . Mayıs ayının 10 ' unda ü ; yelere toplantının 22 Mayıs tarihinde Ritz Carlton Oteli ' nde yapılacağına dair mesaj geç ; en divan başkanı , karar değişikliğini bildirirken ilginç ; bir yö ; neteme başvurdu . Hafta iç ; i ü ; yelere attığı mesajda Portekizli ' nin transferi hakkında herhangi bir aç ; ıklama yapmayan Karadeniz , &ldquo ; Divan Kurulu Toplantısı organizasyondaki yanlış anlaşılmadan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir&rdquo ; ifadelerine yer verdi . Yani divan başkanı bu hamlesiyle erteleme kararını otelde ç ; ıkan bir sorun olarak aç ; ıkladı .

Ö ; te yandan futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve yö ; netici Cengiz Zü ; lfikaroğlu ile İspanya ' ya ç ; ıkarma yapan başkan Yıldırım Demirö ; ren ' in Quaresma ve Interli yö ; neticilerle el sıkışıp , divan kurulu toplantısında gü ; ç ; gö ; sterisi yapması bekleniyor .

Kaynak : Vatan