Bursaspor'a Dev Golcü

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Bursaspor, Frieburg'un dev santrforu Mohamadou İdrissou'ya gözünü dikti.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara direkt katılacak Yeşil-beyazlılar transfer edeceği ilk ismi Almanya'da buldu. Bursaspor'un bu sezon Bundesliga'da kritik maçlar kazanarak ligde kalmayı başaran Frieburg'un 1.91 boyundaki santrforu Mohamadou İdrissou'yla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği golcü oyuncunun menajerleriyle Almanya'da masaya oturan Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.
30 yaşındaki Kamerunlu golcü bu sezon 30 maçta 9 gol attı. Kamerun Milli Takım forması da giyen İdrissou sol ayağıyla attığı gollerle dikkat çekiyor. Kamerunlu golcü daha önce Duisburg ve Hannover 96 takımlarında da forma giydi. Sağlam'ın devre arasında da alınmasını istediği fakat 2,5 milyon Euro'luk bonservisi sebebiyle vazgeçilen Kamerunlu forvetin takımıyla sözleşmesi ise bu ay sonunda bitiyor.