Efes seriyi 1-1 yaptı

Beko Basketbol Ligi play-off finalinde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasındaki serinin ikinci maçı bugün oynandı.

  Darü ; şşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu ' ndaki karşılaşmayı Efes Pilsen 73-64 kazanarak seriyi 1-1 ' e getirdi .

Ö ; zellikle son periyotta serbest atışları iyi değerlendiren Efes Pilsen , Fenerbahç ; e Ü ; lker ' in dış atışlarındaki dü ; şü ; k yü ; zdesinden istifade ederek galip geldi .

Efes Pilsen ' de Kaya Peker 16 sayı 5 ribaund ile maç ; ın en skorer ismi oldu . Bootsy Thornton 11 sayı 5 ribaund , Bostjan Nachbar da 10 sayı 5 ribaund ü ; retti .

Fenerbahç ; e Ü ; lker ' de Tarence Kinsey 14 sayı 7 ribaund ile takımında en fazla sayı ü ; reten oyuncu oldu . Oğuz Savaş 12 sayı 6 ribaund , Roko Ukic de 10 sayı 5 asist ile mü ; cadele etti .

25 Mayıs Salı ve 27 Mayıs Perşembe gü ; nü ; oynanacak serinin 3 . ve 4 . maç ; larında karşılaşmalara Abdi İpekç ; i Spor Salonu ev sahipliği yapacak .

30 Mayıs Pazar gü ; nü ; saat 18 : 00 ' da Darü ; şşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu ' nda , 2 Haziran Ç ; arşamba gü ; nü ; saat 20 : 00 ' da Abdi İpekç ; i Spor Salonu ' nda 5 . ve 6 . maç ; lar oynanacak . Şampiyon belli olmadığı takdirde serinin 7 . maç ; ı Darü ; şşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu ' nda , daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacak .