David Villa Barcelona'ya imza attı

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona transfer sezonunun ilk bombasını patlattı. David Villa, Barcelona ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki David Villa'nın imza töreni için Nou Camp'a 35 bin taraftar geldi.

  Barcelona Valencia ' ya 40 milyon avro ö ; deyerek golcü ; futbolcu David Villa ' yı renklerine bağlamayı başardı . Barcelona ile resmi imza atan David Villa , Barcelona ' ya transferi hakkında ; ' Kuşkusuz dü ; nyanın en iyi takımına transfer oldum . Benim iç ; in gerç ; ekten bü ; yü ; k bir adım ' diye konuştu .

Barcelona ' ya transferinin kendini oldukç ; a mutlu ettiğini sö ; yleyen David Villa iyi futbol iç ; in ' Sıkı ç ; alışma , alç ; ak gö ; nü ; llü ; lü ; k ve takıma katkı yapma ' formü ; llerini aç ; ıklarken gururlu olduğunu da sö ; zlerine ekleyerek eski takımı Valencia ' ya teşekkü ; r etti .

David Villa futbolda her zaman gol atmanın zor olduğunu sö ; ylerken Barcelona iç ; in yorumu ise ' Fakat Xavi , Messi , Busquets , Keita veya Pedro gibi futbolcular etrafınızda varsa bir golcü ; iç ; in gol oldukç ; a kolaylaşır ' şeklinde oldu .

Barcelona ile dö ; rt yıllık bir anlaşma yapan 28 yaşındaki etkili golcü ; nü ; n yıllık 7 milyon avro alacağı ve Barcelona cephesinde Valencia ' ya ö ; denecek bonservis bedelinin ise 40 milyon avro olduğu ifade ediliyor .

EURO 2008 ' de şampiyon olan İspanya ' nın kadrosunda yer alan ve 4 golle gol kralı olan Villa , geç ; en sezon La Liga ' yı 21 golle kapattı ve İspanya 2010 Dü ; nya Kupası Finalleri ' nde ondan ç ; ok şey bekliyor .