Fenebahçe Efes Pilsen Final serisi bugün başlıyor

Türkiye Beko Basketbol Ligi Fenerbahçe-Efes Pilsen Final serisi bugün başlıyor.Beko Basketbol Ligi play-off'larında Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak karşılaşmalar SkyTURK ve Spormax ekranlarından naklen yayını yapılacak. Basketbol Final serisinde ilk maç Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Saat:20:00'da başlayacak.

Beko Basketbol Ligi play-off’larında Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak karşılaşmalar SkyTURK ve Spormax ekranlarından naklen yayınlanacak.

Normal sezonu 27 galibiyet ve 3 yenilgiyle 57 puan toplayarak ilk sırada tamamlayan Efes Pilsen ile 23 galibiyet ve 7 yenilgi sonrasında 53 puanla ikinci olarak play-off’larda mücadele eden Fenerbahçe Ülker’in final mücadelesi, 20 Mayıs Perşembe saat: 20:00'da başlayacak.

Karşılaşmalar hem SkyTURK hem de Spormax ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Beko Basketbol Ligi Final Serisinin maç programı şu şekilde:

20.05.2010 Perşembe
20:00 Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.) SkyTURK - Spormax

22.05.2010 Cumartesi
18:00 Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.) SkyTURK - Spormax

25.05.2010 Salı
20:00 Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen (Abdi İpekçi Spor Salonu) SkyTURK - Spormax

27.05.2010 Perşembe
20:00 Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen (Abdi İpekçi Spor Salonu) SkyTURK - Spormax

30.05.2010 Pazar
18:00 Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.) SkyTURK - Spormax

02.06.2010 Çarşamba
20:00 Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen (Abdi İpekçi Spor Salonu) SkyTURK - Spormax

Serinin 7.maçı
Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.) SkyTURK – Spormax

tbf

Beko Basketbol Ligi Play-off final serisi basın toplantısı dün The Marmara Oteli'nde yapıldı. Toplantıya Efes Pilsen antrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe antrenörü Ertuğrul Erdoğan, Efes Pilsenli oyuncu Kerem Tunçeri ve federasyon yetkilileri katıldı. Toplantıda Ergin Ataman, "Centilmence ve fair play çerçevesinde bir final serisi olmasını diliyorum. Bogdan Tanjevic'e geçmiş olsun diyorum ve onu salonda görmeyi umuyorum" dedi. Sarı-lacivertli ekibin antrenörü Ertuğrul Erdoğan ise "Final serisinde saha içinde sert mücadelenin olacağını düşünüyorum. Her şeyin centilmenlik içerisinde olmasını diliyorum.

SEYİRCİMİZ DESTEK VERSİN
Seyircimiz gelip salonu dolduracaktır. Çünkü oyuncularımız seyirciyle daha iyi performans gösteriyorlar" diye konuştu. 0-0 başlayacak final serisinin ilk maçı bugün saat 20.00'de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak.

DOSTÇA GEÇSİN
Ergin Ataman ve Ertuğrul Erdoğan, final serisinin sert geçeceğini belirterek, "Hak eden kazansın. Ancak final serisi dostça geçsin" temennisinde bulundu. F.Bahçe Ülker'in kaptanı Damir Mrsic ise hasta olduğu için toplantıya katılamadı.Sabah