Kayseri Erciyesspor'da Ligde Kalma Sevinci

Bank Asya 1. Lig'in 33. haftasında gösterdiği başarılı performansla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan 3 puanı alan Kayseri Erciyesspor, ligde kalmayı garantilemenin mutluluğunu yaşıyor.

Maç sonrası konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, stresli haftanın ardından evinde ağırladıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Devrim, "Ligde kalma adına galibiyete ihtilacımız vardı. Hafta içerisinden itibaren stres oluştu. Maçın başında topla oynamayı unuttuk, biraz konsantrasyon bozukluğu vardı ama attığımız ilk golün ardından stresten arınan bir takım vardı. Kazandığımız için mutluyuz. Kümede kalma adına galibiyet gerekti.
3-0 gibi farklı galibiyetle ayrıldığımız için oyuncularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürsel Menteşe is, başarılı oynayan ve 3 puanı alan Kayseri Erciyesspor'u tebrik ederek başladığı konuşmasında, "Eksikliklerle buraya geldik. Kullanmadığımız oyuncularla oyuna başladık ve iyi futbol oynamaya çalışan takım vardı. Gollerden sonra hatalarımız başladı. Erciyesspor ise ligde kalabilme adına iyi mücadele verdiler. Arzulu ve istekli oyun oynadıkları için Kayseri Erciyesspor'u kutluyorum" ifadelerini kullandı.