İsveç Fenerbahçeliler Derneği 8'inci Yılını Kutladı

İsveç Fenerbahçeliler Derneği 8'inci yıldönümünü şampiyonluk şarkıları söyleyerek kutladı.

İsveç Büyükelçisi Zergün Korutürk ve eşi Finlandiya Büyükelçisi Salah Korutürk'ün de katıldığı geceye Galatasaraylılar Derneği ve Yönetim Kurulu da ilgi gösterdi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Stockholm Büyükelçisi Zergün Korutürk, İsveç Fenerbahçeliler Derneği'nin görkemli gecesine katılmaktan gurur duyduğunu belirterek, bir büyükelçi olarak bütün Türk spor kulüpleri derneklerine aynı yakınlıkta olduklarını ifade etti.

GECEYE 550 KİŞİ KATILDI
550 kişinin katıldığı geceye Fatih Ürek şarkılarıyla renk kattı. İki saate yakın sahnede kalan Ürek ayrıca Fenerbahçeli futbolcuların imzaları bulunan formayı da açık arttırmada 10 bin krona (Bin euroya) sattı. Sarı lacivertli formayı, Yunanlı bir iş adamı olan aynı zamanda Fenerbahçeliler Derneği'nin Sponsoru olan Tasos Stafanidis satın aldı. Yapılan jestten dolayı Fatih Ürek Stafanidis'e Yunanca bir şarkı söyledi. Tassos ve arkadaşları da Fatih Ürek'e eşlik etti.

FENERBAHÇELİ BÜYÜKELÇİ'YE ALTIN ROZET
Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Finlandiya Büyükelçisi Salah Korutürk'e Fenerbahçeliler Derneği Onursal Üyesi Atilla Atik, Fenerbahçe'nin altın rozetini taktı.
Gecede Korutürk'ün ardından İsveç'in en büyük Türk örgütü İsveç Türk İşçi Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Dölek de konuşma yaptı.
Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fazıl Tütüncü ve İkinci Başkan Ramazan Kavaklı, Hasan Dölek'e yaptığı yardımlardan dolayı bir şilt verdi.
Dölek, "Gecede bulunan bütün misafirlere geceye katılmalarından dolay çok teşekkür ederim. Federasyon olarak daima Fenerbahçelilerin yanında olacağız" dedi.