Bursaspor'dan Aziz Yıldırım'a Uyarı

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek lider Fenerbahçe ile arasındaki 1 puanlık farkı koruyan Bursaspor'da yüzler gülüyor.

Maç sonra basın mensuplarına açıklama yapan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kara, "Biz gönüllerin şampiyonu değil, gerçek şampiyon olacağız. Bunu kimse engelleyemez, Aziz Yıldırım da dahil. O kadar sinirlerimiz bozuk. Yazıklar olsun, bir baskı kuruluyor, nerden geliyor bu güçler. Kanımıza dokunuyor" dedi.
Reklam gelirlerini arttırmak gerektiğini kaydeden Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu ise, "Başarımızı inşallah faydaya çevirebilirsek hem Bursasporumuz için hem şehrimiz için çok iyi olacağı kanaatindeyim. İnşallah şampiyon oluruz şampiyonlar ligine direk gireriz. Ama ikinci olmak da çok fazla birşeyi değiştirmiyor. Bu ligde bir dostunuzun olması çok güzel birşey. İnşallah önümüzdeki haftada gereğini yaparlar biz de şampiyon oluruz" diye konuştu.
Bursaspor penaltı golünü kaydeden Dimitar Ivankov ise, "Bence iyi maç oldu. Tabiki Kayseri iyi takım, benim eski takımım. Ben, Kayseri'yi çok iyi biliyorum. İnşallah böyle devam eder. Bu penaltı benim için çok zordu. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.