Sercan transfer iddialarına ne dedi?

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, kentteki şampiyonluk coşkusunun bu kadar büyük olacağını beklemediğini söyledi.

Şehirde taraftarların sevincini görünce mutluluklarının daha da arttığını ifade eden Yıldırım, “Bu duygu anlatılmaz, ancak yaşanır. Şampiyon olduğumuzu o müthiş kalabalığı görünce daha da iyi anladık. Çok az kişinin yaşayabileceği mutluluğu biz iki gündür doyasıya yaşıyoruz” diye konuştu.

Şehir turunu tamamladıktan sonra otobüsle Atatürk Stadı’na girdiklerinde kendilerini çok daha farklı bir atmosferin içinde bulduklarına işaret eden Sercan Yıldırım, şöyle konuştu: “Sanki tüm Bursa bu anı bekliyormuş. İnsanlar işlerini bırakarak bizlerin peşinden koştu. Dünyanın en mutlu insanları bizdik. Hele o kupayı havaya kaldırdığımızda tüm sezonun yorgunluğunu attık. Büyük bir başarıyı çok güzel bir şekilde kutladık.

KAMPA GÜÇLÜ GİDİYORUZ

BUNDAN sonraki hedefimiz artık Şampiyonlar Ligi. Bu coşkuyu Şampiyonlar Ligi’nde de sürdürmek istiyoruz. Başarıyı hak eden Bursaspor’a şampiyonluk çok yakıştı. Milli takım kampına daha güçlü gidiyoruz. Kendimizi orada göstermemiz gerekecek. Çünkü şampiyon takımın oyuncuları olarak milli takımın kampına dahil olacağız. Bu da bizim için çok daha güzel. Bursaspor’un sözleşmeli bir oyuncusuyum. Şu an transferi düşünmüyorum. Ligi şampiyon tamamladık. Eğer çok sevdiğim takımımdan ayrılırsam bu sadece yurt dışına olur. Ancak şu an hiçbir şey yok. Menajerlerime de söyledim, kesinlikle transfer hakkında konuşmak istemiyorum. Gündemimde transfer yok.”

İYİ BİR FİYATA SATILACAK

Süper Lig’de şampiyonluğa uzanarak devrim yaratan Bursaspor, genç golcüsü Sercan Yıldırım’ı iyi bir teklif gelmesi durumunda elden çıkartacak. Volkan Şen ve Ozan İpek gibi genç oyuncuları takımdan göndermeme kararı alan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, golcü oyuncusu Sercan’ın ise uygun bir teklif gelmesi halinde gönderilmesine razı oldu. Kadroyu korumakta kararlı olan Bursa’da, ayrılacak ilk isim ise bu yıl yeterli forma şansı bulamayan Kirita. Öte yandan Ertuğrul Sağlam, tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte yarın Paris’e gidecek.

YAZICI: BAĞIRMADAN ŞAMPİYON OLDUK


Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, “Bağırmadan şampiyon olduk, kimse ‘Bursa’ya yardım edildi’ demesin” dedi. Yazıcı, Radyospor’a şöyle konuştu: “Buraya gelmek çok zor, burada kalmak daha da zor. Transfer bütçemiz daha yüksek olacak. Avrupa’da bu ülkenin sorumluluğunu taşıyoruz.”

25 HAZİRAN'DA TOPBAŞI

Şampiyonluk Kupası’nı kazandıktan sonra tatile çıkan Bursalı futbolcular, 25 Haziran’da topbaşı yapıyor. Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar burada 15 gün çalıştıktan sonra, 10 Temmuz’da Avusturya’da Bad Tatzmansdorf’a giderek hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Vatan