Milli Futbolcular Olgunlar Futbol Turnuvasında

Sakarya'da düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvası'nın açılış maçında milli takım oyuncuları Tuncay Şanlı, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu ve Serdar Kulbilge forma giydi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de oynayan Tuncay Şanlı, Galatasaraylı Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Gençlerbirliği'nden Serdar Kulbilge Adapazarı'nda düzenlenen Olgunlar Turnuvası'nın gösteri maçında forma giydiler. Adapazarı Tansu Çiller Anadolu Ticaret Lisesi bahçesinde bulunan çim sahada düzenlenen 22. Olgunlar Futbol Turnuvası'na milli futbolcular Tuncay, Servet, Sabri ve Serdar'ın yanı sıra Sivasspor'dan Musa Aydın, Sedat Bayrak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Kaba,
Çaykur Rizespor'dan Kemal Aslan ve Manisaspor'dan Yaser Yıldız da katıldı. Ünlü futbolcuların yanı sıra Sakaryasporlu futbolcuların da katıldığı açılışta Tuncay Şanlı ile Servet Çetin'in yer aldığı yeşil takım Sabri Sarıoğlu ve Musa Aydın'ın yer aldığı mavi takımla karşılaştı. Karşılaşmayı Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun da izledi.
Gösteri maçına Adapazarlılar büyük ilgi gösterirken maç sonrasında Tuncay Şanlı ile diğer futbolcular basın mensuplarına açıklama yapmadılar.