Gençlerbirliği'nden 4. Transfer

Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Hollanda 1. Ligi takımlarından Willem II takımında forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Akgün ile anlaşmaya vardı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan Gençlerbirliği, dış transferde 4. isme imzayı attırıyor. Daha önce İskoçya'nın St. Mirren takımından golcü oyuncu Billy Mehmet, İskoçya'nın Hearts takımından İngiliz orta saha oyuncusu Michael Stewart ve Ukrayna'nın Vorksla Poltava takımından Arnavut stoper Debatik Curri ile anlaşmaya varan Gençlerbirliği, 4. ismi Hollanda'da buldu. Başkent temsilcisi, Play-out maçları sonunda ligde kalan Hollanda'nın Willem II
takımında forma giyen 24 yaşındaki gurbetçi oyuncu Mehmet Akgün ile anlaşmaya vardı. Orta sahada görev yapan Mehmet Akgün ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Nuri Şahin ile birlikte Borussia Dortmund altyapısından yetişen Mehmet Akgün, 2007-2008 sezonunda Kasımpaşa'ya transfer olsa da bu kulüpte forma giyemedi. İki sezondur Willem II forması giyen Mehmet Akgün, 28 maçta 3 gol attı.