A Milli Takım'ın Kampı Başladı

A Milli Takım'ın, ABD'de yapacağı çalışmalar ve özel maçlar öncesi İstanbul'daki kampı başladı.

  Swissotel ' de gerçekleştirilen kampa kadroda bulunan milli oyuncuların gelmeye başladığı bildirildi . . Valencia ile sözleşme imzalayan Mehmet Topal ile Fransa ' dan gelecek Kazım Kazım ' ın kadroya , bu gece geç saatlerde dahil olmaları bekleniyor .
Diğer yandan , Almanya ' nın Bayern Münih takımında forma giyen Hamit Altıntop , takımının 22 Mayıs Cumartesi günü UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yapacağı maç nedeniyle A Milli Takım kampına 23 Mayıs Pazar günü katılacak .
A Milli Takımı aday kadrosu , yarın saat 10 . 00 ' da New York ' a hareket edecek . Yerel saatle 13 . 30 ' da New York ' a ulaşacak olan Milliler , buradan New Jersey ' e geçerek W Hoboken Hotel ' de konaklayacak .
A Milli Takım , ABD ' deki kamp çalışmaları sırasında 3 de özel maç yapacak . İlk hazırlık maçını 22 Mayıs Cumartesi günü New Jersey ' de Red Bull Arena ' da Çek Cumhuriyeti ile oynayacak . Milliler , 26 Mayıs Çarşamba günü Connecticut ' da Veterans Stadı ' nda Kuzey İrlanda ile 29 Mayıs Cumartesi günü de Philadelphia ' da Lincoln Financial Field ' da ABD ile karşı karşıya gelecek .