Yelkenler Açılıyor, Shop&miles Sailing Cup Başlıyor

Ülkemizde yelken sporunun gelişimine destek sağlayan ve büyük bir ilgi ile takip edilen Shop&Miles Sailing Cup kapsamında gerçekleştirilen Shop&Miles Bosphorus ve Shop&Miles Turgutreis Cup'a, bu yıl Shop&Miles Göcek Cup etabı ekleniyor

  Ülkemizde yelken sporunun gelişimine destek sağlayan ve büyük bir ilgi ile takip edilen Shop&Miles Sailing Cup kapsamında gerçekleştirilen Shop&Miles Bosphorus ve Shop&Miles Turgutreis Cup ' a , bu yıl Shop&Miles Göcek Cup etabı ekleniyor . Türk yelken camiasına her yıl yeni bir soluk ve heyecan katan Shop&Miles Sailing Cup , dünya standartlarında bir yelken yarışı olma yolunda hızla ilerliyor .
Shop&Miles Sailing Cup adı altında düzenlenen Shop&Miles Bosphorus Cup , Shop&Miles Turgutreis Cup ve Shop&Miles Göcek Cup yarışlarında en yüksek puanı alan 3 takım , 26 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında dünyanın önde gelen yelken yarışı " Les Voiles de Saint-Tropez " de ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları ' ndan bir adet gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak .
SHOP&MİLES BOSPHORUS CUP 9 YAŞINDA!
Shop&Miles Sailing Cup ' ın ilk etabı Shop&Miles Bosphorus Cup , 9 . yılında büyüleyici boğaz manzarası eşliğinde İstanbullulara adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacak . 22-23 Mayıs tarihleri arasında yaklaşık 100 teknenin katılımının beklendiği yarışlar , birbirinden çekişmeli görüntülere sahne olacak .
22 Mayıs Cumartesi günü Ortaköy ' den start alacak Shop&Miles Bosphorus Cup kapsamında Reina ' da özel bir davet gerçekleştirilecek . Davet , Emporio Armani , Gucci , Loro Piana ve In-Formal ' ın 2010 Yaz Koleksiyonu ' nun yanı sıra Arzu Kaprol ' un Shop&Miles Sailing Cup için hazırladığı özel tasarımların sunulacağı bir defile ile renklenecek . Reina ' daki özel davetin yanı sıra , 22 Mayıs Cumartesi günü bu yıl bir ilk gerçekleştirilerek Bebek-Arnavutköy sahilinde bir etkinlik alanı yaratılacak ve İstanbullulara
Shop&Miles Bosphorus Cup ' ı keyifle izleme imkanı sunulacak . 23 Mayıs Pazar günü Caddebostan etabı ve aynı gün Marmara Yelken Kulübü ' nde gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek . Tasarımını Can Yalman ' ın yaptığı kupa , Kanyon Alışveriş Merkezi ' nde Shop&Miles Sailing Cup fotoğraf sergisi ile birlikte sergilenecek . Shop&Miles Bosphorus Cup 2010 yarışları , ORG Sports tarafından , Marmara Yelken Kulübü ve Türkiye Yelken Federasyonu ev sahipliğinde organize ediliyor .
Shop&Miles Turgutreis Cup ve Shop&Miles Göcek Cup Ege Denizi ' ni Coşturacak!
İstanbul Boğazı ' nda düzenlenecek ilk etabın ardından , 2008 yılından bu yana düzenlenen ve Shop&Miles Sailing Cup ' ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup ise 30-31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim ' in ev sahipliğinde düzenlenecek . İlk kez bir yelken yarışının düzenlendiği Turgutreis-Didim parkuru , geçen yıldan bu yana Shop&Miles Turgutreis Cup ' a ayrı bir heyecan katıyor .
Bu yıl ilk kez Shop&Miles Sailing Cup ' ın üçüncü etabı olarak düzenlenecek Shop&Miles Göcek Cup , yelken dünyasının gözdesi haline gelen Göcek ' te 27-29 Ağustos tarihleri arasında D-Marin Göcek ' in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek . Ege ' nin yeni incisi Göcek , bu yaz Shop&Miles Göcek Cup ile birlikte hareketli ve eğlenceli bir hafta sonuna hazırlanacak .
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge Shop&Miles Sailing Cup ile ilgili yaptığı açıklamada , " Dokuz yıldan bu yana başarıyla gerçekleştirdiğimiz ve her geçen yıl gelişerek devam eden Shop&Miles Sailing Cup ' ın ilk etabı Bosphorus Cup ' la , İstanbullulara yine unutulmaz bir görsel şölen yaşatmaya hazırlanıyoruz . Türk yelken sporunun gelişmesinde büyük payı olan Shop&Miles Sailing Cup ' a bu yıl Göcek etabını dahil ediyoruz . Her yıl büyüyerek devam eden Shop&Miles Sailing Cup ' ın , dünya
standartlarında bir yelken yarışı olması için çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz . İki yıldır Shop&Miles ' ın desteğiyle Les Voiles de St . Tropez yarışlarında ülkemizi temsil eden ve başarılara imza atan takımlar bizler için gurur kaynağı . Bu yıl Shop&Miles Card ' ın 10 . yılını kutlamamız sebebiyle yarışlara Shop&Miles Göcek Cup ' ı dahil etmemizin yanı sıra St . Tropez ' ye her etabın birincisini göndereceğiz . Dolayısıyla yurtdışı yarışlarında daha çok Türk takımının yarışması için desteğimizi sürdüreceğiz "
dedi .