Bursaspor şampiyonluğu böyle kutladı

Turkcell Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor, bu başarısını düzenlenen gecede büyük bir coşku ile kutladı.

  Beşiktaş maç ; ının ardından sevincini taraftarıyla yaşayan yeşil beyazlı yö ; neticiler , futbolcular ve teknik kadro Mudanya yolundaki bir gece kulü ; bü ; ne eğlenmeye gitti .

Bursaspor Kulü ; bü ; Başkanı İbrahim Yazıcı , yö ; netim kurulu ü ; yeleri , tü ; m futbolcular , teknik direktö ; r Ertuğrul Sağlam , eşleri ve taraftarlar da geceye katıldılar . Aynı masayı paylaşan Başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktö ; r Ertuğrul Sağlam , doyasıya eğlendiler . Gece kulubü ; nde dj kabinine ç ; ıkan Krita ve Sercan ise arkadaşlarını coşturdu . Geceye katılan Bursaspor ' un eski teknik direktö ; rü ; Nejat Biyediç ; , takımın bu başarıyı hakettiğini sö ; ylerken , Sercan Yıldırım ise inancın zaferini kutladıklarını kaydetti .

Gecede Bursasporlu futbolcular , ' İnandık , başardık ' tşö ; rtleri giydiler . Ali Tandoğan , Zapotocny , Krita ve Sercan gecede renkli gö ; rü ; ntü ; ler oluşturdular . Futbolcuların coşkusuna taraftarlar da ortak oldu . Teksas Amigosu Selim Kurtulan , tü ; m Bursa camiası adına yö ; netim , futbolcu ve teknik kadroya teşekkü ; r etti . Geceye katılan Trabzonsporlu taraftarlar da Teknik Direktö ; r Ertuğrul Sağlam ile hatıra fotoğrafı ç ; ektirdiler .