Sakaryaspor 85. Dakika Da Attığı Gol İle Tff 2. Lig De Kaldı

TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu'nda Sakaryaspor, Yalovaspor ile 1-1 berabere kaldı. Yalovaspor beraberlikle biten maçın ardından ligden düştü.

Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 7 bin Sakaryaspor taraftarı izledi. Yalova'dan da 600 taraftar takımlarına destek vermek için Sakarya'ya geldi. Sakaryaspor Yalovaspor maçını İngiltere'nin Stoke takımında oynayan Tuncay Şanlı da izledi.
İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada 59. dakikada Haluk misafir takımı öne getiren golü atınca Sakarya Atatürk Stadı'nı sessizlik aldı. Golün şokunu atlatan Tatangalar takımlarına destek vermeyi sürdürdüler. 85. dakikada Ercan'ın attığı gol ile Atatürk Stadı'na gelen taraftarlar sevince boğuldu. Maçın bu skorla bitmesiyle Sakaryaspor TFF 2. Lig'de. Yalovaspor ise TFF 3. Lig'e düştü.
Karşılaşma sonucu Sakaryasporlu futbolcular sevinç yaşarken Yalovaspor futbolcuları Hakem Süleyman Abay ve Sakaryasporlu futbolculara saldırdılar. Emniyet güçleri Yalovasporlu futbolcuları etkisiz hale getirerek soyunma odasına götürdüler. Yalovasporlu taraftarlar ise koltukları kırarak sahaya attılar. Sakarya il Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve İl Emniyet Müdürü yardımcıları saha içine girerek olayları yakından takip etti.