Fenerbahçe Şampiyonluk Bursaspor Sürpriz Peşinde

Şampiyonluk kupası hem Kadiköyde hem de Bursa Atatürk Stadında olacak.Maçları Justine Lig Tv Canlı olarak izleyebilirsiniz.Fenerbahçe Trabzonspor'u yenmesi haliyle Süper Lig'in şampiyonu olacak.Maçları Lig TV'den canlı izleyebilir sitemizden canlı anlatımı takip edebilirsiniz.Justin Lig Tv CANLI izle.

Turkcell Süper Lig'in son hafta maçları bugün oynanacak. Maçları Justine Lig Tv Canlı olarak izleyebilirsiniz. Şampiyonluk kupası hem Kadiköyde hem de Bursa Atatürk Stadında olacak. Fenerbahçe Trabzonspor'u yenmesi haliyle Süper Lig'in şampiyonu olacak. Bursaspor ise Beşiktaş'ı yenip Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemek zorunda.İşte Maç kadroları!Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasına girerken Fenerbahçe Bursaspor'un 1 puan önünde Lig'in zirvesinde. 5 mayıs tarihinde Türkiye Kupasını 27 senedir kazanma hasreti ile çıktığı maçta Trabzonspor'a boyun eğen Fenerbahçe bu sefer Süper Lig kupası için Trabzonspor'u evinde ağırlıyor. Trabzonspor'u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Fenerbahçe, mutlak galibiyet parolasında maça çıkacak. Fenerbahçe'nin Bordo-Mavi'li takımdan galibiyet alması Bursaspor'un Beşiktaş karşısında aldığı sonuç ilgilendirmeden Kadiköy Stadında şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Bursaspor cephesinin bir gözü Beşiktaş'ı evinde yenmek ve diğer gözü ise İstanbul Kadiköy Stadında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında olacak. Trabzonspor'un en az 1 puan bile alması ve Bursaspor'un Beşiktaş'ı yenmesi ile tarih yazacak olması Bursaspor'u heyecanlandırıyor. Trabzonspor'un Türkiye Kupasında Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği ve Lig'de de yenecekleri iddia ediliyor.

BURSAPOR ŞAMPİYON OLDU ( TIKLAYINIZ )

Bu akşam bütün maçlar Saat: 20:00'de başlayacak ; Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Fenerbahçe-Trabzonspor

Muhtemel 11'ler


Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Vederasyon, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer Hurmacı, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christop Daum
Trabzonspor: Onur, Serkan, Egemen, Song, Cale, Burak, Selçuk, Colman, Ceyhun, Engin, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
Yer: Şükrü Saraçoğlu Stadı
Saat: 20:00


Bursaspor-Beşiktaş,

BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Mustafa, Volkan, Ergiç, Hüseyin, Batalla, Ozan İpek, Turgay, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
BEŞİKTAŞ: Hakan, İsmail, İ. Toraman, Sivok, İ. Üzülmez, Ernst, Necip, Fink, Tello, Nihat, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR : Mustafa Denizli
HAKEMLER: Cüneyt Çakır
STAT: Atatürk
SAAT: 20.00


MAÇIN CANLI İZLENİMLERİNİ SAAT:20:00'DEN İTİBAREN BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!