Bursa Atatürk Stadı'nda Şölen Havası

47 senelik geçmişinde tarih yazmaya hazırlanan Bursaspor'da taraftarlar statyumu gelin gibi süsledi

47 senelik geçmişinde tarih yazmaya hazırlanan Bursaspor'da taraftarlar statyumu gelin gibi süsledi. Maçın başlamasına saatler kala tribünler dolarken, çevre illerde çağırılan Çevik Kuvvet ekipleri görev yaptı.
Tukcell Süper Ligi'nin son haftasında Beşiktaş ile tarihinin en önemli maçına çıkacak Bursaspor'da kutlamalar erken saatlerinden itibaren başladı. Maçın başlamasına 3 saat kala stadın kapıları açılırken taraftarlar kısa sürede tribünleri doldurdu. Bursaspor yönetimi ve taraftarlarının girişimiyle stat gelin gibi süslenirken dev pankartlar dikkat çekti. Yeşil-beyazlı taraftarlar sokakları ise karnaval alanına çevirdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren konvoy yapan taraftarlar caddelerde şampiyonluk
turları attı. Kale arkasında bulunan 'İşte Taraftar, İşte Şampiyon ve Seni Annem Gibi Sevdim' yazılı pankartlar beğeni topladı. Karşılaşma öncesinde hemen hemen bütün futbolcuların aileleride tribündeki yerlerini aldı. Zorlu maç öncesi Bursa Emniyet Müdürlüğü'de taarruza geçti. Emniyette hafta sonu izinler iptal edilirken çevre illerden destek kuvvetler çağırıldı. Her iki takım da yoğun güvenlik önlemleri altında stada getirildi. Takımların gelişi sırasında hiç bir tatsız olay yaşanmadı. Beşiktaşı kafilesi
Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler ile birlikte geldi. Beşiktaşlı futbolcular Bursaspor taraftarlarının yoğun tezahüratları altında stada girdi.
Karşılaşma öncesi polis stat çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Biletsiz ve alkollü taraftarlar güvenlik noktalarından geri çevrildi. Karaborsa bilete karşı Mali polis göz açtırmadı. Maç öncesi sahanın ortasına sponsor firma tarafında dev Bursaspor bayrağı yerleştirildi.
(RFK-EYB-S)