Bilica'nın çukurundan altın cıktı

Beşiktaş maçları olaylı geçti.. İnönü'de Üzülmez, Gökhan'ı çelmeledi, Aydınus görmedi. Kadıköy'e damga vuran da Bilica'nın 'eşelediği' beyaz noktaydı.

Bu bölümü Beşiktaş maçlarına ayıralım dedik.. Çünkü gerçekten iki maç da birbirinden ‘film’di adeta.. Önce İnönü’den start verelim.. 13. hafta Beşiktaş, F.Bahçe’yi 3-0’la geçerken en çok konuşulan maçın başında İbrahim Üzülmez’in arkadan taktığı çelme sonrası yerde kalan G.Gönül’ün pozisyonuna penaltı çalınmamasıydı. Gözleri görmeyen Fırat Aydınus’un kulakları ise hiçbir şeyi kaçırmadı ve küfür eden Kazım’ı attı.. Belki de F.Bahçe adına tek olumlu hareketini yaptı Aydınus.. Artık bu, Kazım için sonun başlangıcıdır..

KAPTAN FAZLA BEKLETMEDİ!

KADIKÖY’DEKİ 28. hafta maçında Kayseri’yi 2-0 yenen, sonrasında da Ankara’dan gelen hükmenle bir 3 puan daha indiren F.Bahçe, Beşiktaş’ı eli güçlü ağırlar.. 4 puanlık fark, muhafız gibidir stresin önünde. Alex’in 2. dakikada attığı enfes golün üstüne ölümüne yatıp, siyah-beyaz bir filme dalar Kanarya.. İkinci yarıda çalınan ’ucuz’ penaltıya deliren Faibo Bilica, yakışmayacak işler yapar penaltı noktasına. Ama iyi ki de yapmış denilir sonradan. Bobo’nun kaçırması için bir bahanesi oldu en azından

Kaynak: Vatan