Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'i Farklı Tamamladı

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Antalyaspor, Kayserispor'u 4-0 mağlup edip üst üste 5. galibiyetini alarak 49 puanla tarihindeki en yüksek puanına ulaştı.

Karşılaşmanın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın cezalı olması nedeniyle basın toplantısında gazetecilerin sorularını Antrenör Ertuğrul Seçme yanıtladı. Ligin son maçında genç oyunculara şans verdiğini söyleyen Seçme, "Cezalı oyuncularımız vardı. Bu sezonu iyisiyle kötüsüyle bitirdik. Antalyaspor'u da gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise futbolcularını sezon başından bu yana gösterdikleri performanstan dolayı kutlayarak, sezon boyunca zorlu yollardan geçmelerine, zaman zaman sıkıntı yaşamalarına rağmen hiçbir zaman birbirlerine olan inançlarını kaybetmediklerini vurguladı. Özdilek, "Sezon başındaki ilk 10 hedefini başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 49 puanla Antalyaspor'un en yüksek puanını aldık ve Türkiye Kupası'nda yarı final oynadık. Kapanış maçında alınan skor ise herkesi mutlu etti"
diye konuştu.
Özdilek, Antalyaspor'un her zaman hedefi olan bir takım olacağını belirterek, gelecek sezonda da önemli başarıları elde etmek için mücadele edeceklerini anlattı.
Kırmızı-beyazlıların orta sahadaki çalışkan ismi Sedat da sezonu mutlu bir şekilde bitirdiklerini söyledi. Başarılı bir sezon yaşadıklarını anlatan Sedat, Antalyaspor tarihinde rekor bir puan aldıklarını hatırlatarak, "Bu takımın birbirini sevdiğini gösteriyor. Antalyaspor'da mutlu 2 yıl geçirdim. Umarım gelecek sezon her şey daha güzel olur" dedi.