Ve Mourinho Açıkladı: Real Madrid'e Gideceğim

Ünlü teknik adam Jose Mourinho, günlerdir süren söylentileri doğruladı ve yıldızlar topluluğu Real Madrid'in başına geçeceğini açıkladı.

Inter'i Şampiyonlar Ligi finaline taşıyan Portekizli ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho, İtalya'da yayın yapan Panorama adlı dergiye verdiği röportajda, Real Madrid'in başına geçeceğini söyledi. Mourinho ismi, son günlerde Real Madrid'le birlikte anılıyordu fakat tecrübeli teknik adam bu iddiaları doğrulamıyordu. Ve Mourinho beklenen açıklamayı yaparak, "Sürekli bir ayağımın İspanya'da diğer ayağımın Milano'da olduğunu yazıyorlar. Doğru olan şu ki Real Madrid'in teknik direktörü olacağım" dedi.
Mourinho bu transferin ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin ise herhangi bir ipucu vermezken, İngiltere'de (Chelsea) ve İtalya'da (Inter) büyük takımları çalıştırdığını şimdi de İspanya'da (Real Madrid) büyük bir takımı çalıştırmaya hazırlandığını vurgulayarak, "Portekiz, İngiltere ve İtalya gibi 3 ülkede her şeyi kazandım. Kaybettiğim bir şey olmadı" diye konuştu.
Şampiyonlar Ligi yarı finalinde son şampiyon Barcelona'yı tarihi bir maçın ardından eleyen Inter'le, dikkatleri üzerine çeken Jose Mourinho, dünyanın şu anda en iyi teknik direktörlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Kendine has tarzı ve medyayla yaşadığı polemiklerle gündemden hiç düşmeyen Mourinho ayrıca, Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona taraftarlarının da en nefret ettiği kişilerin başında geliyor.