Galatasaray'da kaçan kaçana!

Galatasaraylı futbolcular Süper Lig'de bir maçları olmasına rağmen teker teker Florya'yı terk ediyorlar. Hafta sonunda oynayacakları Gençlerbirliği maçı öncesi Hollandalı çalıştırıcı Rijkaard kadro kurmakta zorluk çekiyor. Galatasaray'da Guti için pazarlıkların devam edildiği ve son aşamaya gelindiği ifade edildi.

Galatasaray takımı Süper Lig'in bitimesine bir hafta kala Florya'da yaşanan olaylar yüzünden bir hayli dertli. Hollandalı Teknik Direktör Rijkaard'ın kadro kurmakta zorlandığı haftada futbolcular ya sakatlanıyor yada Dünya Kupasını bahane ederek idmana çıkmıyor. 

HARRY KEWELL: Ligin ikinci yarısında sakatlığı yüzünden oynamayan ve son iki aydır Dünya Kupası’nda forma giyebilmek için özel idman yapan yıldız, Pazar günü sessiz sedasız İstanbul’dan ayrıldı. Yönetici Haldun Üstünel’in “Yeni sözleşme teklif etmedik” dediği Kewell’ın Florya’ya dönmesi beklenmiyor.

LUCAS NEİLL: Ligin devre arasında G.Saray’a imza atan ve oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi olan Avustralyalı savunmacı, 2-1 kaybedilen Antalyaspor maçında sakat sakat oynamıştı. Rijkaard’dan Pazar günü izin Neill ortalıkta yok. Florya’dan gelen haberlere göre Neill’ın bugün İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

KADER KEİTA:
Kasıklarında ağrısı bulunan Keita, Salı akşamı İstanbul’dan ayrıldı. Fransa’ya giden Fildişili yıldız da İstanbul’a dönmeyecek ve hafta başında milli takımının Dünya Kupası öncesi yapacağı kampa katılacak.

Ayrıca yönetim Real Madrid'in emektar oyuncusu Guti Hernandez için tüm çalışmalarını hızla yürüttüldüğü söylentiler arasında yer alıyor.

YÜKSEK GERİLİM

İspanyol Marca gazetesinin “Guti Galatasaray’a gidiyor” haberini doğrulayan Real Madrid’in tecrübeli yıldızı sarı-kırmızılı kulübü karıştırdı. Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’n “Guti ile alakamız yok” açıklamasının ardından deneyimli futbolcunun “Rijkaard ile çalışmak büyük onur” yorumunu yapması dikkat çekmişti. Galatasaray Kulübü’nün resmi sitesinden “Guti ile ilgili bir transfer planımız yok” duyurusuyla çıkmaza giren transfer için dün de G.Saray Başkanı Adnan Polat tepki gösterdi. Polat, Guti ile ilgilenmediklerini belirtirken, İspanyol yıldızın menajeri ile temasa geçenin teknik direktör Rijkaard olduğu iddia edildi. Gelecek sezonun transferleri için kolları sıvayan Hollandalı teknik adamın, Barcelona’yı çalıştırdığı yıllarda çok yakından tanıdığı ünlü menajer Zoran Vekic’i Guti için aradığı iddia edildi.Sabah

Mehmet Topal Valencia'da
Galatasaray Mehmet Topal için Valencia ile anlaştı. Galatasaray resmi sitesinden de bu transferi doğrularken milli futbolcunun sağlık kontrolünden sonra İspanyol Kulübü'ne imza atacağı açıklandı.

Valencia ile uzun süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlandı. Galatasaray internet sitesinden resmi açıklamayı yaptı.

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Profesyonel futbolcumuz Mehmet Topal'ın İspanya'nın Valencia takımımına transferi için taraflar arasında her türlü konuda anlaşma sağlanmıştır.