Dunga Brezilya kadrosunu açıkladı

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, Brezilya'nın Afrika Dünya Kupası kadrosunu açıkladı. Brezilya'da Ronaldinho, Diego ve Pato gibi isimler yer almazken, Gilberto Silva, Grafite ve Julio Baptista'nın kadroda yer alması dikkat çekti.

Brezilya Milli Takımı hocası Dunga Güney Afrika'ya götüreceği 23 kişilik kadroyu dün açıkladı. Milan'da eski günlerine dönen Ronaldinho ve Ronaldinho ile iyi bir uyum yakalayan Pato’nun kadroda yer almaması sürpriz olarak değerlendirildi. Dikkat çeken başka bir şey ise; Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Kleberson’un Gilberto Silva ile birlikte yine kadroda yer bulması oldu.

Brezilya Milli Takımı’na çağırılmayan Marcelo, Diego, Ronaldo, Adriano, Ronaldinho ve Pato gibi isimleri Dünya Kupası’nda görememek futbol severleri oldukça üzdü. Dünya Kupası turnuvalarının favori ismi Brezilya’nın, önemli isimlerden yoksun olan kadrosunun neler yapabileceği merakla bekleniyor.

İşte teknik direktör Dunga’nın açıkladığı 23 kişilik Brezilya kadrosu:

Kaleciler: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (AS Roma), Gomes (Tottenham Hotspur)

Defans: Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (Barcelona), Michel Bastos (Olympique Lyon), Gilberto (Cruzeiro), Lucio (Inter Milan), Juan (AS Roma), Luisao (Benfica), Thiago Silva (AC Milan)

Orta Saha: Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Kaka (RealMadrid), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo), Josue (VfL Wolfsburg).

Forvet: Forwards: Robinho (Santos), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villarreal), Grafite (VfL Wolfsburg).