ABD'den Bursaspor'a bir klip daha geldi

Bursaspor'un ABD'de çekilen 2 klibi yayınlandı. Teksas eyaletinde çekilen film ABD'den Türkiye'ye gönderilen ikinci klip oldu. Şampiyonluk yolunda 3 büyükleri golleri ile devirmeyi anlatan klip yayınlandı. Klibin sonunda 3 büyüklerin Bursaspor'un arkasında Timsah yürüyüşü yaptığı sahne ise dikkat çekiyor.

Amerika'da yaşayan Bursasporlu yönetmen Özkan Öz, Texas eyaletinde çektiği klip ile Amerika'dan Bursa'ya mesaj göndermiş, yaklaşık 1 ay sürede yapılan klip Bursaspor'un resmi internet sitesi ve paylaşım sitelerinde yayınlanmıştı.
8 farklı ülkeden kişilerin yer aldığı klip, Texas eyaletinde bir grup Bursaspor taraftarının Timsah Yürüyüşü yapmasıyla başlıyor, taraftarlar İngilizce olarak mesajlarını ilettikten sonra klibin sonunda "Şimdi sadece birlik olmaya ihtiyacımız var" sloganı yer alıyordu.
Özkan Öz, gündem yaratan ilk klibinin ardından yeni klibini ise Süper Lig bitmeden yayına girdi. Klip, Legend of Hell`s Gate, Widow`s Might ve Palo Pinto Gold gibi bir çok Hollywood yapımlarına ev sahipliği yapmış "Enchanted Springs" studyolarında çekimi yapıldı.
Klipte 3 İstanbul takımını temsil eden '3 büyük oğlan' kovboy ve Bursaspor'u temsil eden 'Tek esas oğlan' kovboy yer alıyor.
Bursaspor'u temsil eden kovboy, 3 büyük kovboyu vuruyor. Filmin sonunda ise, 'Biz gollerimizle devirdik, şimdi sırada şampiyonluk var' sözlerine yer veriliyor. Ardından da 3 İstanbul takımını temsil eden kovboylar timsah yürüyüşü yapıyor.

Sporx

İşte ABD'de çekilen Bursaspor'un 2. Klibi! İzleyin!