İngilizler'den Arda'ya 9 milyon Avro

İngiliz devi Tottenham, Galatasaray'a Arda için teklif verdi. Son söz şimdi kaptanda

Premier Lig’i 4. bitiren Tottenham, başkan Adnan Polat’ın “Bırakmayacağım” dediği Arda Turan için teklifini verdi: 9 milyon Euro+Gio.. Artık top kaptanda.. 23 yaşındaki genç yıldız Polat’a gidip “Beni bırakın” derse transfer bitecek

G.Saray ile gözlerini açan Arda Turan artık ayrılmak için gün sayıyor. Premier Lig’i 4. sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez Devler Ligi’ne katılma hakkı kazanan Tottenham Hotspur, Arda için son teklifini G.Saray’a sundu.. 9 milyon Euro’nun yanı sıra sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Meksikalı Giovani dos Santos’u öneren Londra ekibi artık G.Saray yönetimi ile genç yıldızın kararını bekleyecek.

YÖNETİM 15 İSTEDİ


“Kaptan olarak kupa kaldırmadan onu yollamayacağım” diyen Adnan Polat ve yönetimiyse beklemede. Arda’yı bırakmak istemeyen ancak genç yıldızın ayrılmak istemesi durumunda da yaklaşık 15 milyon Euro talep edecek olan yönetim şimdi Arda’nın hamlesini beklemeye başladı.

Eğer Arda kendisi gelip ’Ayrılmak istiyorum’ derse yönetimin ekmeğine yağ sürmüş olacak. Bu durumda yönetim, takım kaptanını para için değil de kendi isteği doğrultusunda sattığı için taraftar karşısında eli kuvvetlenmiş olacak.

Yönetim Mehmet Topal ve Arda’nın ayrılması durumuna karşı Mehmet Aurelio’yu gözüne kestirdi. İspanya’da mutlu olamayan ve Türkiye’ye dönmek isteyen 32 yaşındaki Aurelio’nun G.Saray’a transfer olması artık an meselesi