Ali Sami Yen'den kimse puan alamaz

Eski Galatasaray oyuncusu şimdi Antalyaspor için ter döken Necati Ateş, 'Galatasaray'ın ruhunu kaybettiğini ifade ederek, "Benim forma giydiğim dönemde kimse elini kolunu sallayıp Ali Sami Yen'de galibiyet alamazdı' dedi.

Antalyaspor'un deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli golcü, deplasmanda kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Galatasaray'ın ruhunu kaybetmiş olduğunu kaydeden Necati, şunları söyledi;

"Buradan galibiyetle ayrılmak her zaman için zordur; ancak Galatasaray, bir süredir çok değişik bir hale girmiş. Galatasaray takımı, ruhunu kaybetmiş gibi. Benim oynadığım zamanda hiç kimse Ali Sami Yen'e gelip böyle elini kolunu sallayarak 3 puanı alıp gidemezdi."

Bu sezon oynadığı futbolla adından tekrar söz ettiren Necati, bu yıl düzenli oynayarak, ikinci yarıda formunun en üst seviyesine taşıdığını sözlerine ekledi.

Antalyasporlu Ömer Çatkıç ve Veysel Cihan da, Ali Sami Yen Stadı'ndan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını söylediler.

İki futbolcu, gelecek hafta Kayserispor'u da yenerek sezonu üç puanla kapatmak istediklerini ifade ettiler.


Kartal'a uçuyor

Antalyaspor'un golcü oyuncusu Necati Ateş formu ile Beşiktaş'ın gözdesi oldu. Eski Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş Beşiktaş kulübüne gitmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Galatasaray-Antalyaspor maçının kareleri!


Sabah