Turkcell Süper Lig'de bugün

Turkcell Süper Ligi'nde 32. hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Turkcell Süper Ligi'nde son 3 haftaya gelinirken şampiyonluk yarışı heyecanlı bir hal aldı.

Turkcell Süper Ligi’nde heyecan fırtınası devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) aldığı karara göre; şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe, Bursaspor ve Galatasaray’ın maçları aynı saatte başlayacak. Turkcell Süper Ligi’nin lideri Fenerbahçe saat 20.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Eskişehirspor’u konuk edecek. Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde olan Bursaspor ise sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Şampiyonluğun diğer adayı Galatasaray ise deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

TURKCELL SÜPER LİG’DE GÜNÜN KARŞILAŞMALARI

ANKARAGÜCÜ - TRABZONSPOR

Turkcell Süper Lig’de kalmayı garantileyen Ankaragücü sahasında Trabzonspor’u konuk ediyor. Trabzonspor’un önümüzdeki Çarşamba günü Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olması Ankaragücü için büyük bir avantaj. Ankaragücü’nde sakatlığı bulunan Vassell ve Aydın dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Karşılaşma saat 16.00’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

BURSASPOR – KAYSERİSPOR

Turkcell Süper Lig’in bu haftaki en önemli maçlarından biri de Bursaspor ile Kayserispor arasında oynanacak. Lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde bulunan Bursaspor, bugün oynanacak maçta Kayserispor’a mağlup olması durumunda şampiyonluk yarışından kopmuş olacak. Bursaspor taraftarları önünde oynayacağı zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılıp şampiyonluk şansını sürdürmek istiyor. Bursaspor’da ve Kayserispor’da cezalı ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

FENERBAHÇE – ESKİŞEHİRSPOR

Fenerbahçe Turkcell Süper Lig’de geçen hafta elde ettiği liderliği kalan 3 hafta boyunca sürdürüp şampiyon olma hesapları yapıyor. Fenerbahçe bugün saat 20.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Süper Lig’in başarılı ekiplerinden Eskişehirspor’u konuk ediyor. Eskişehirspor’da Bülent Ertuğrul, Jaycee John, Vucko, Veysel Sarı, Caner Celep ve Serdar Özbayraktar sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Eskişehirspor’da cezalı futbolcu bulunmuyor. Fenerbahçe’de ise Vederson kırmızı kart cezası nedeniyle bugünkü maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe Eskişehirspor’u yenmesi durumunda Turkcell Süper Ligi’nin son 2 haftasına lider olarak girecek.

İSTANBUL B.B – GALATASARAY

Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk şansı neredeyse yok olan fakat Şampiyonlar Ligi’ne gitme şansını sürdüren Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yenerek Bursaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Süper Lig’de 3.sırada yer alan Galatasaray bugün İstanbul B.B karşısında puan kaybederse Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını da kaybetmiş olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.