Turkcell Süper Lig 32.hafta Cumartesi maçları!

Turkcell Süper Lig'in 32.hafta karşılaşmaları bugün oynanacak olan maçlar ile devam ediyor. Şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe Eskişehir'i, Bursaspor Kayserispor'u ağırlıyor. Avrupa kupalarına gitmek isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye ve Galatasaray ise Olimpiat Stadında karşı karşıya geliyor.

Turkcell Süper Lig'in 32.haftası karşılaşmalarında bugün şampiyonluğun en önemli adayları olan Fenerbahçe ve Bursaspor evinde oynayacakları maçlar ile şampiyonluk yolunda sahneye çıkıyorlar. Fenerbahçe evinde Lig'in güçlü ekiplerinden Eskişehir'i ağırlarken, Bursaspor ise Kayserispor'u Atatürk stadında misafir edecek.

Fenerbahçe elde ettiği avantajı sürdürmek isterken, Bursaspor ise Eskişehirspor Fenerbahçe'den puan veya puanlar alması bekliyor. Fenerbahçe'nin 3 puan alıp zirveyi bırakmaması kalan son 2 haftada şampiyonluğa daha çok yakınlaşacağı kesin.

Bilica geri dönüyor!

Beşiktaş maçında olaylı bir şekilde penaltı yapıp penaltı çukurunu kazan Bilica bugün mevkisine geri dönüyor.  Daum özel bir konuşma yaptığı oyuncu kalan haftalarda temkinli oynayıp dikkat edeceğine Daum'a söz verdiği iddia edildi.