Karacabey Bursasporlular Derneği Açıldı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Karacabey Bursasporlular Derneği açılışında yaptığı konuşmada, "Yolda başka bir takımın formasıyla gezen çocuklar gördüm

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Karacabey Bursasporlular Derneği açılışında yaptığı konuşmada, "Yolda başka bir takımın formasıyla gezen çocuklar gördüm. Ama inanıyorum ki bundan sonra herkesin üzerinde Bursaspor forması olacak" dedi.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, futbolcu Tomas Zapotocny ile birlikte Karacabey'e gelerek Bursasporlular Derneği açılışına katıldı. Karacabey Bursasporlular Derneği Başkanı Vahap Aka ve Bursaspor taraftarları tarafından karşılan Başkan Yazıcı ve Zapo, taraftarların sevgi gösterisi sonrası derneğin açılışını yaptı.
Yazıcı, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, '' Yolda başka takımın formasıyla gezen çocuklar gördüm. Ama inanıyorum ki bundan sonra herkesin üzerinde Bursaspor forması olacak. Her yerde yeşil-beyaz bayraklar dalgalanacak. İnşallah bu yıl ligi zirvede tamamlayacağız'' diye konuştu.
Futbolcu Zapo, Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevdiğini ifade ederek, önümüzdeki sene de Bursaspor'da kalmak istediğini, takımın şampiyon olmasını herkesten çok arzu ettiğini söyledi.
Karacabey Beşiktaşlılar Derneği tarafından Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya çiçek takdim edilirken, Bursasporlular Derneği Başkanı Vahap Aka da Yazıcı'ya teşekkür plaketi verdi. Açılış sonrası Zapo hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip forma ve atkı imzaladı.