Daum: Rıza için üzgünüm!

Fenerbahçe Teknik Direkötörü Daum,' "Eskişehirspor çok güçlü bir takım, hocası ise iyi arkadaşım. Bu 90 dakikayı yitirirsek, şampiyon olamayız. Rıza için üzgünüm' dedi.

HEPSİ BİRER FİNAL
Eskişehirspor maçına saatler kala Fenerbahçe mutlak galibiyete kilitlenirken, teknik direktör Christoph Daum ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam, ligde artık final karşılaşmaları oynadıklarını belirterek, "Eskişehirspor güçlü bir takım. Rıza Çalımbay da çok iyi dostum. Bu maçı kaybedersek şampiyon olamayız. Rıza için üzgünüm" ifadesini kullandı.

ÇOK BAŞARILILAR
Daum, "Eskişehirspor bu sezon çok iyi işler yapıyor. Özellikle büyük takımlar karşısında başarılı maçlar çıkardılar. Tek yenilgileri Beşiktaş'a karşı" diye konuştu. Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, "Artık şampiyonluk bizim elimizde. Kalan üç haftada maçlarımızı kazanarak, mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum" ifadesini kullandı.

22 YILDIR YENİLMİYOR

F.Bahçe-Eskişehirspor bugün lig tarihinde 48. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 47 maçtan 23'ünü Fenerbahçe, 12'sini Eskişehir kazanırken, 12 maç berabere bitti. Gol sayısında da sarılacivertli ekibin 70-46 üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'daki maçlarda Eskişehir, F.Bahçe'yi en son 1987-88 sezonunda yendi.

KÜFÜR ETME ETTİRME
Sarı-lacivertli yönetim, Eskişehir karşılaşması öncesinde taraftara "oyuna gelmeyin" uyarısında bulundu. Yönetici Şekip Mosturoğlu'nun tribün liderleri ile bir araya geldiği ve "Küfürlü tezahürat tuzağına düşmeyin. Trabzon maçında sahamızın kapanmaması gerek" dediği ifade edildi.

YÖNETİMİN BİLET UYARISI
F.Bahçe kulübü, bugün Eskişehirspor ile yapılacak maçta, rakip takıma ayrılan tribünden bilet alan sarı-lacivertli taraftarların stada alınmayacağını açıkladı. Böylelikle yönetim, karşılaşma sırasında tribünlerde yaşanabilecek olası karışıklığa karşı büyük tedbirler alacak!

HESABI KAPATACAK
Adım adım şampiyonluğa koşan Fenerbahçe, bu sezon tek yenemediği takım olan Eskişehirspor karşısında 3 puanı hanesine yazıp, hesabı kapatmak istiyor. Sarı-lacivertli takım, ilk devrede mağlubiyet aldığı takımları ikinci yarıda birer birer rövanş maçlarını almayı başardı.

Fotomaç