Sarı Melekler yine finalde

Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem performansıyla dikkatleri üzerlerine çeken Fenerbahçe Acıbadem, Türkiye Kupası yarı final maçında Eczacıbaşı Zentiva'yı 3-0'la geçip kupa finalinde Vakıfbank'ın rakibi oldu.

Türkiye Kupası yarı final maçında F.Bahçe Acıbadem, Eczacıbaşı’nı ilk maçta olduğu gibi 3-0 yenerek finale çıktı. Set karşılıklı alınan sayılarla başladı. Daha sonra Drickx’in iyi servis atması ve Gamova’nın etkili oyunuyla ilk setin galibi 25-19 sarı-lacivertliler oldu ve bu sezon harikalar yaratan Sarı Melekler bu sonuçla finale çıkmaya hak kazandılar.

TARAFTAR ŞOVU

KANARYA 2. sete Drickx-Naz ve Nati-Blom değişikliği ile başladı ve Eczacıbaşı’na çift sayılı rakamları göstermeden seti kazandı: 25-9. Son set ise taraftarın şovu şeklinde geçti. F.Bahçe oldukça çekişmeli geçen son seti 25-22, maçı da 3-0 kazandı. Maçtan sonra sarı-lacivertli taraftarlar kendi oyuncularına çiçek atarken, Eczacıbaşı’nı da tribüne çağırıp ayakta alkışlayıp fair-play gösterisinde bulundular.

YENİ SERİ BAŞLADI

F.Bahçe Acıbadem’in 38 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Bergamo karşısında sona ererken, Sarı Melekler Avrupa dönüşünde ilk maçında Eczacıbaşı’na set vermeden turu geçmesini bildi.

F.BAHÇE ACIBADEM: 3

ECZACIBAŞI ZENTİVA: 0

SETLER: 25-19, 25-9, 25-22

F.BAHÇE ACIBADEM: Seda, Çiğdem, Gamova, Osmokrovic, Eda, Dirickx (Nihan, Songül, Blom, Naz, İpek )

ECZACIBAŞI ZENTİVA: Gökçen, Mirka, Esra, Aysun, Ogjenovic, Natalia (Gülden, Neriman, Borodakovo, Büşra, Sevinç )

HAKEMLER: Aydın Ay, Hayrettin Durak