Beko Basketbol Ligi'nde 27. Hafta Heyecanı

Beko Basketbol Ligi'nin 27

Beko Basketbol Ligi'nin 27. haftasında kritik karşılaşmalar oynanacak. Normal sezonun bitimine 3'er maç kala takımlar Play-off'a avantajlı girmenin hesaplarını yaparken düşme hattındaki ekipler kümede kalmak için son kozlarını oynuyorlar.
Beko Basketbol Ligi'nin 27. haftasında oynanacak Bornova Belediyesi - Erdemir, Oyak Renault - Kepez Belediyesi, Beşiktaş Cola Turka - Fenerbahçe Ülker ve Türk Telekom - Galatasaray Cafe Crown karşılaşmaları dikkat çekiyor.
10 Nisan Cumatesi günü oynanacak Bornova Belediyesi - Erdemir maçı iki takımın aynı puanla (38) sırasıyla 8. ve 7. basamakta bulunmaları açısından önem arz ediyor. Bornova Belediyesi, Halkapınar Spor Salonu'nda konuk edeceği Erdemir'i mağlup etmesi durumunda 7. sırayı rakibinden devralacak.
Aynı tarihteki diğer bir karşılaşmada da Oyak Renault ile Kepez Belediyesi arasında oynanacak. İki takımın da kaybetmesi durumunda bu maç düşme hattı için belirleyici nitelik taşıyacak. 15. sırada yer alan Oyak Renault, Atatürk Spor Salonu'ndaki mücadeleden galibiyetle ayrılması halinde Kepez Belediyesi ile puanını eşitleyerek kümede kalma şansını arttıracak.
11 Nisan Pazar günü Beşiktaş Cola Turka Arena'da yapılacak Beşiktaş Cola Turka - Fenerbahçe Ülker derbisinin yanı sıra 27. haftanın kapanış maçı olan Türk Telekom - Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasının ise büyük çekişme içinde geçmesi bekleniyor.

Beko Basketbol Ligi'nde 27.haftanın programı şu şekilde:
10 Nisan Cumartesi
16:00 Bornova Belediyesi - Erdemir (Halkapınar Spor Salonu)
16:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi - Pınar Karşıyaka (Edip Burhan S.S.)
17:00 Antalya Büyükşehir Belediyesi - Tofaş (Atatürk Spor Salonu)
18:00 Oyak Renault - Kepez Belediyesi (Atatürk Spor Salonu)

11 Nisan Pazar
13:00 Beşiktaş Cola Turka - Fenerbahçe Ülker (Beşiktaş Cola Turka Arena)
17:00 Darüşşafaka Cooper Tires - Efes Pilsen (Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu)
18:00 Aliağa Petkim - Banvit (Aliağa Enka Spor Salonu)

12 Nisan Pazartesi
18:30 Türk Telekom - Galatasaray Cafe Crown (Atatürk Spor Salonu)