Ümit Kayıhan Rizespor'u tek yürek olarak oynatacak

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ümit Kayıhan, Banka Asya 1.Ligi'inde geri kalan bütün maçlarda tek yürek olacaklarını söyledi.

Kayıhan, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde 46 gol ile en fazla gol yiyen üçüncü takım olduklarını belirterek, ''Bu nedenle tedbirlerimizi buna göre alıyoruz. Güneş, balçıkla sıvanmaz. Bu kadar gol yiyen bir takımın küme düşme potası içerisinde uğraşma gerçeği ortada. Bunun yanında sakatlıklarla da boğuşuyoruz. Defans hattımız tamamen değişti. Durumumuz iç açıcı değil'' ifadesini kullandı.

Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Kayıhan, ''Maalesef sakatlıklarımız var. Kemal ise Orduspor maçında hakemle diyaloğundan dolayı disiplin kuruluna sevk edildi. Ancak, her şeye rağmen Kardemir Karabükspor maçını seyircimizle bütünleşip kazanmak zorundayız. Mersin İdmanyurdu gidip Kardemir Karabükspor'dan deplasmanda puan alabildiyse biz de bunu yapabiliriz. Bunun için moral motivasyon olarak yüksek olmalıyız. Bundan sonra Çaykur Rizespor'un bir bütün, tek yürek olması lazım'' konuşmasına şu şekilde devam etti.

''İçeride 2, deplasmanda 3 maç yapacağız. Bir an evvel puanlarımızı düşme hattından kurtulmak için yükseltmek zorundayız. Bunun için içeride oynayacağımız 2 maçı kazanmak zorundayız. İşimiz zor. Bu zorluğun üstesinden biz, futbolcular ve şehir olarak gelmek zorundayız. Puanımızı kısa sürede 40'a çıkarmak zorundayız.''dedi.