Tff'den Uefa heyeti onuruna yemek

Türkiye'nin, UEFA EURO 2016 adaylığını değerlendirmek üzere ziyarette bulunan UEFA heyeti onuruna bir yemek verildi.

Esma Sultan Yalısı'ndaki yemeğe UEFA heyetiyle birlikte Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, yönetim kurulu üyeleri, maçların oynanacağı 8 aday kentin vali ve belediye başkanlarıyla çok sayıda davetli katıldı.

Deniz Taksi ile Esma Sultan Yalısı'na gelen UEFA heyeti içinde, bir dönem Trabzonspor'da forma giyen eski futbolculardan Gürcü Arçil Arveladze'nin de yer alması dikkat çekti. UEFA Milli Takım Turnuvaları Komitesi Başkanı, UEFA Yönetim Kurulu üyesi ve Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Gilberto Madail başkanlığındaki heyet için özel bir program hazırlanırken, basın mensuplarına yalnızca görüntü için bir süre izin verildi.

Gecede konuklara, Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olduğu 8 kentin mutfağından hazırlanan özel bir menü sunulduğu bildirildi.

UEFA heyetindeki konukların UEFA Avrupa Ligi maçlarını izleyebilmeleri için yemek salonunda özel bir sistem kuruldu. Yemek salonuna kurulan projeksiyonlardan, bu gece yapılacak 4 maçın aynı anda takip edilebileceği şekilde, televizyon yayınları davetlilere hazırlandı.