Holosko Şampiyonluk rotasını çizdi

Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko, Şampiyon olmak için önlerindeki 2 maçı kazanmaları halinde şampiyonluk yolunda şanslarının artacağını söyledi.

Aankaragücü maçında iyi oynamadıklarını ifade eden 24 yaşındaki oyuncu “Önümüzde 6 maç var ve moral olarak kendimizi hazırlıyoruz. Trabzon ve F.Bahçe maçlarından 3 puanla ayrılırsak şampiyonuz. Bu iki maçı kazanırsak önümüzde kimse duramaz” iddiasında bulundu.

Eskişehir maçında sakatlanan ve geçen hafta A.Gücü maçında forma giyemeyen Ernst ise şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyleyip, kritik 1-2 hafta geçireceklerini vurguladı. Kendisinin vazgeçilmez olmadığını belirten Alman yıldız, Trabzon ve F.Bahçe’yi yenmeleri halinde şampiyonluk şanslarının artacağını iddia etti.

‘Trabzon’a karsı ERNST belki oynar’

Doktor Urgun: “Sakatlığı bulunan 7 oyuncudan sadece Ernst’in derbide forma giyme şansı var.”

Ssüper Lig’de cumartesi Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta sakatlardan beklenen iyi haberler gelmiyor. Siyah-beyazlılar dünkü idmanı, kanat organizasyonları, pas ve şut çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladı. Tedavilerine devam edilen Tabata, Tello, Nihat ve Ramazan antrenmana katılmazken, Nobre, Ernst ve Ferrari takımdan ayrı koşu yaptı. Genç futbolcu Rıdvan Şimşek ise takımla birlikte çalıştı.

Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Beşiktaş’ın ataklarına yön veren isim Rodrigo Tello, savunmanın bel kemiği Matteo Ferrari ve golcülerinden Nobre’nin Trabzonspor maçında oynamalarının çok zor olduğunu belirtti. Urgun, Alman ön libero Fabian Ernst’in ise durumunun bugünkü idmanda geçeceği testten sonra belli olacağını açıkladı.

4 oyuncu kart sınırında

TRABZONSPOR ile cumartesi zorlu bir maça çıkacak Beşiktaş’ta, sarı kart alarmı verildi. Bordo-mavililerin ardından F.Bahçe ile Kadıköy’de derbiye çıkacak siyah-beyazlılarda 4 futbolcu ceza sınırında. 3’er sarı kartı bulunan Fink, Ernst, İ.Toraman ve Uğur, Trabzonspor karşılaşmasında kart görmeleri halinde, sarı-lacivertlilere karşı forma giyemeyecek.

BU arada, sakatlığı nedeniyle Trabzon’a karşı forma giymesi beklenmeyen Ferrari’nin de 3 sarı kartı bulunuyor.

DÜREN: A.Gücü şike yaptı!

BEŞİKTAŞ Basın Sözcüsü Mete Düren, geçen hafta oynadıkları maçta A.Gücü’nün gönül şikesi yaptığını söyledi. Düren şunları söyledi: ”A.Gücü ve Bursa kardeş kulüp mantığında. Bazı meblağlı para şikesi söylentileri duyuyoruz. 17-18 kulübün yarıştığı ortamda herkes rakiptir, kardeş değil.” ifadesini verdi.