Hamit'e Rafael yakıştırması

Bayern Münih'te Teknik Direktör Louise Van Gaal maç sonrasında yaptığı açıklamada, Hamit Altıntop'un Schalke maçında gördüğü kırmızı kartın aynısını bugün Rafael gördü dedi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında 3-0'dan maçı 3-2'ye taşıyarak ilk maçtaki avantajlarını kullanan Bayern Münih'te teknik direktör Louise Van Gaal maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Atak bir futbol oynayacaklarını biliyordumi ben de oyuncularıma agresif bir oyun oynamalarını, aynı zamanda kontrolü elden bırakmamalarını söyledim. Oyunun ilk 20 dakikalık bölümünde agresif futbolumuzu oynayamadık ve Manchester bizi sahamıza sıkıştırdı. İlk yarının sonlarında Olic'in harika golüyle oyunda biz de varız dedik."
"Devre arasında sakindim ve bir gol atarak sonuca ulaşacağımızı biliyordum. İkinci yarı sakin ve güvenli oynadık ve sonucu aldık, 3-0'dan geri gelmek inanılmaz olarak gördü.

Manchester United'ın 10 kişi kalmasına da değinen Hollandalı teknik adam, "Manchester United 10 kişi kalmasaydı sonuç ne olurdu asla bilemeyeceğiz, çünkü bu maç bir daha oynanmayacak. Schalke maçından önce oyuncularıma agresif ancak kontrollü futbol oynamalarını söyledim. Ancak Hamit Altıntop bunu gösterememiş ve oyundan atılmıştı, bu maçta da onların genç futbolcusu aynı şekilde kırmızı kart gördü." dedi.

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Fransa'nın Lyon takımıyla eşleşmelerine de değinen Van Gaal, "Grupta bizi iki maçta da mağlup eden Bordeaux ile karşılaşıp intikamımızı almak isterdim. Lyon'u Real Madrid karşısında izledim, çok iyi organize olmuş ve yenmesi zor bir takım. Ancak biz sadece Manchester United maçına odaklanmıştık, şimdi Leverkusen ile oynayacağımız maça hazırlanacağız, daha sonra Lyon maçını düşünürüz." diyerek sözlerine noktayı koydu.