Gençlerbirliği Lidere Bileniyor

Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında sahasında lider Bursaspor'u ağırlayacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Son 4 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen ve kalesini gole kapatan Gençlerbirliği, Bursaspor maçı hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, galibiyet üzerine çalışmalar yaparken sakat ve eksik oyuncuların çokluğu teknik ekibi kara kara düşündürüyor. Takımın stoperlerinden İlhan Eker'in kart cezalısı, Ivan Radeljic ve Mahmut Boz'un ise sakat olmaları nedeniyle teknik direktör Thomas Doll, savunma düzenini oluşturmakta zorlanıyor.
Gençlerbirliği'nin tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge, Bursaspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, "Son haftalarda iyi bir ivme yakaladık. Yenilmiyoruz ve gol de yemiyoruz. Bu performansımızı Bursaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Şu anda geçen sezon topladığımız puanın üzerine çıkmış durumdayız. Toplayabildiğimiz kadar daha puan toplamak istiyoruz. Şampiyonun kim olacağı bizi ilgilendirmiyor. Bursaspor karşısında da sahaya diğer maçlarda olduğu gibi galibiyet için çıkacağız" dedi.

Öte yandan Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yenileme çalışmaları yapılıyor. Tesislerde bulunan çim sahalardan ömrü dolanlar iş makinalarıyla kaldırılmaya başladı. Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Erkman konuyla ilgili olarak, "10 yıldır kullanılan antrenman sahamız ömrünü doldurmuş durumda. Biz de hemen harekete geçerek gerekli çalışmaları başlattık. Yeni bir zemini yeni sezona yetiştireceğiz" dedi.