Frank Rijkaard'a Polat ve Üstünel desteği

Süper Lig'de son 5 maçta 11 puan kaybederek kötü sonuçlar alan Galatasaray yönetimindeki Rijkaard gitmeli seslerine Polat ve Üstünel 'in, Rijkaard ile devam edeceğiz şeklinde cevap verdikleri öğrenildi.

Süper Lig'de son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle şampiyonluk yarışında büyük darbe alan Galatasaray'da Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın durumu tartışılmaya başlanırken, Başkan Adnan Polat ve futboldan sorumlu başkan yardımcısı Haldun Üstünel, Hollandalı teknik adama sahip çıktı. İkili, "Birileri istiyor diye Rijkaard'ı göndermemiz söz konusu bile olamaz." dedi.

Galatasaray yönetim kurulunun dün gece yaptığı görev bölümü sonrasında Teknik Direktör Rijkaard'ın üzerine çok gelindiği ve haksız yere yıpratıldığı konusu da masaya yatırıldı. Özellikle Başkan Adnan Polat ve futbolun patronu Haldun Üstünel'in "Birileri istiyor diye Rijkaard gibi kaliteli ve mükemmel bir teknik adamdan vazgeçecek değiliz. Çok daha uzun yıllar kendisiyle beraber çalışacağız. Kendisi de bizler kadar çok üzgün ve mutsuz. Yolların ayrılması diye bir şey asla söz konusu olamaz." şeklinde konuştukları öğrenildi.

Bu arada son 5 maçında 11 puan kaybederek şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşan Galatasaray, Türk Telekom Arena'dan gelen iyi haberle bir nebze olsun moral kazandı. Sarı-Kırmızılıların gelecek sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynamaya başlayacağı Türk Telekom Arena'nın loca satışlarının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi. 52 bin kişi kapasiteli statta bulunan toplam 154 locadan 152'sinin satıldığı belirtildi.

Öte yandan hafta sonu Diyarba-kırspor'u ağırlayacak olan G.Saray, Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın verdiği izinle dünü dinlenerek geçirirken muhalefet kanadı Sarı-Kırmızılı yönetime adeta gözdağı verdi. Adnan Polat'a karşı yarışında, başkanlık koltuğundan uzak kalan Adnan Öztürk, Galatasaray'a yakışır tarzda muhalefet yapacaklarını, yönetime gerekirse "Yapamıyorsanız bırakın" diyeceklerini kaydetti.