Fenercell Talihlilerine Müjdeyi Alex Ve Emre Verdi

Fenerbahçe Kulübü'nün GSM şirketi Fenercell'in, kuruluşunun birinci yıldönümünde düzenlediği kampanyada hediye kazanan talihliler belli oldu

Fenerbahçe Kulübü'nün GSM şirketi Fenercell'in, kuruluşunun birinci yıldönümünde düzenlediği kampanyada hediye kazanan talihliler belli oldu. Kampanyada önemli hediyeleri kazanan talihliler, bu müjdeyi, Sarı-lacivertli oyuncular Alex de Souza ve Emre Belözoğlu'nun ağzından duydu.
Fenercell'in 1. kuruluş yıldönümünde düzenlediği hediye kampanyasının kazananları, bugün saat 10.30'da Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Milli Piyango huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Çekilişle, büyük ödül Ford Mondeo'nun da aralarında bulunduğu 150'den fazla hediye sahiplerini buldu. Hediye kampanyasının sonuçlandırılması üzerine, Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Organizasyona oyuncular Alex ve Emre de katıldı.
Toplantıda ilk olarak söz alan Hakan Demir, geçen bir yıllık süreçte 200 bin aboneye ulaşarak çok önemli bir başarı yakaladıklarını söyledi. Hakan Demir, "Bu, GSM faaliyeti yapan bir markanın önemli bir başarısıdır. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ön sırada yer alan bir operasyon gerçekleştirdik. Bu durum, kararlı bir şekilde ilerlediğimizin bir göstergesi oldu. Ekonomik konuşma imkanlarıyla Fenerbahçelilerin dikkatini çektik. Abonelerimiz hem ekonomik konuşma imkanlarından yararlandılar hem de
kulübe yeni bir kazanç mecrası oluşturdular. Ayrıca abonelerimiz, Fenerbahçe'yi cepte taşımanın ayrıcalıklarını yaşadılar" diye konuştu.
Son yılların en büyük hediye organizasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Demir, "Bugün, bu çekilişte büyük ödülleri kazananları futbolcularımızın ağzından öğreneceğiz. Kazananların hediyelerini güle güle kullanmasını diliyoruz. Destek olan herkese, sponsor firmalara ve değerli futbolcularımıza teşekkür ediyoruz" diyerek sözü Emre Belözoğlu'na bıraktı.
EMRE: "BEN DE FENERCELL'LİYİM"
Emre Belözoğlu, gerçekleştirilen canlı telefon bağlantısı ile Fenercell'in çekilişinde Asr-ı Fener kitabı kazanan Denizli'den Ceren Güner ile 2 kişilik Sri Lanka tatili kazanan Şanlıurfa'dan Mehmet Gökçe'ye müjdeli haberleri verdi. Katılan, katılmayan herkese teşekkürlerini sunan Emre, "Ben de Fenercell kullanıyorum. Böylece hem ben hem de kulübümü kazanıyor. Fenercell'i her Fenerbahçelinin kullanmasını istiyoruz" dedi.
ALEX: "TARAFTARLA GÜÇLÜ BİR BAĞ"
Daha sonra Alex, gerçekleştirilen canlı telefon bağlantısı ile üzerinde efsane futbolcuların imzası bulunan efsane forma kazanan Baycan Güzelderen isimli talihliye müjdeli haberi verdi. Yine Alex'le konuşması planlanan ve Fenercell'in çekilişinde büyük ödül Ford Mondeo'yu kazanan İstanbul'dan Mehmet Ulaş, telefonu cevap vermediği için bu önemli haberi şimdilik alamadı. Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir, Mehmet Ulaş'ın hakkının saklı olduğunu ve kendisine bildirimde bulunacaklarını açıkladı. Alex de
organizasyonda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Bu tip kampanyalar, taraftarların kulübe olan bağlılıklarını gösteriyor. Böylece kulüple taraftar arasında güçlü bir bağ oluşuyor. Ben de kulübe ve katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.
Organizasyonda son olarak söz alan Hakan Demir, çekilişte kazananların tam listesinin Fenercell'in internet sitesi www.fenercell.com 'dan yayınlanacağını, ayrıca kazanan talihlilerin 12 Nisan 2010 tarihinde gazeteden duyurulacağını açıkladı.