Türkiye Kupası Finali Olimpiyat Stadında mı oynanacak?

Trabzonspor Süper Lig'den çok Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u eleyip Finalde kupayı evine götürmenin planlarını yapıyor. Bordo-Mavililer, final karşılaşmasının ise İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını istiyor.

Trabzonspor, bir yandan Beşiktaş ile cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan gözünü kupaya dikti. Bordo-Mavili kulübün genel sekreteri Hasan Yener, Beşiktaş maçında iyi bir sonuç elde edip Antalyaspor karşısına moralli çıkmak istediklerini dile getirdiler.

Beşiktaş'ın ligdeki durumunun kendilerini ilgilendirmediğini anlatan Yener, "Biz her zaman olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız." dedi. Beşiktaş maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor ile rövanş karşılaşması oynayacaklarını hatırlatan Yener, "Futbol sürprizlere açık. Hiçbir zaman turu geçmiş gibi düşünmeyeceğiz. Önemli olan finale çıkmak. Bu sene hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak." ifadelerini kullandı. Yener, finale çıkmaları halinde final maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini de kaydederek, şunları söyledi: "Kupa finalinde önemli olan şeylerden biri, finalin büyük seyirci kitlesi önünde oynanması. Trabzonspor olarak bu seyirci kitlesini düşünerek, finale çıkmamız halinde tercihimiz Atatürk Olimpiyat Stadı olacaktır. Ama şu anda bu konuda bir şey söylemek için erken."denildi.

Bu arada Trabzonspor, dün Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde idman yaptı. Antrenmana, sakatlığı bulunan Tayfun katılmazken, Yattara doktor kontrolünde çalıştı. Bordo-Mavili futbolcular, antrenmanda ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.