Trabzonspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Turkcell Süper Lig'in 29

Turkcell Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. Beşiktaş maçı hazırlıklarına iyi bir ortamda başlayan Bordo-mavili takımda antrenmanın son bölümünde Cale ve Alanzinho'nun tartışması keyifleri kaçırırken, araya giren takım kaptanı Song iki oyuncuyla da konuşarak olayı tatlıya bağladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana Tayfun Cora dışında tüm futbolcular katılırken, İbrahim Yattara ise doktor kontrolünde yürüyüş yaptı. Akşam çalışmasına iyi bir ortamda başlayan Bordo-mavililer, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından ikişer grup halinde minyatür kale maç yaptı. Aynı takımda yer alan Cale ve Alanzinho'nun çalışmanın son bölümlerinde tartışması ise keyifleri kaçırdı. Şut çalışmasının ardından antrenmanı tamamlayan
Trabzonspor'da, takım kaptanı Song, Cale ve Alanzinho ile konuşarak iki oyuncuyu barıştırdı. Song olayı tatlıya bağlarken, teknik direktör Şenol Güneş ise antrenman sahasındaki gelişmeleri yakından takip etti.
Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.