Samsunspor, Kayseri Erciyesspor Karşısına Ligde Kalmak İçin Çıkacak

Samsunspor, sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Sportif Direktör İsa Turan, "Erciyes maçını da aldığımızı zaman ligde kaldık diyebiliriz" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde Kırmızı-beyazlı ekip Gaziantep karşısında aldığı galibiyetin moraliyle çalışmalara start verdi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, gözetiminde gerçekleştirilen çalışmada morallerin yüksek olduğu gözlendi. Düz koşunun ardından kondisyon çalışması yapan Kırmızı-beyazlı ekip, 5'e 2 tek pas ve çift kale ile idmanı tamamladı. İdmanda sakatlığı olan Turgay, Savaş ve Oktay takımdan ayrı çalıştı.
Gaziantep karşısında alınan galibiyetin en çok sevindiği karşılaşma olduğunu belirten Sportif Direktör İsa Turan, Samsunspor için kritik bir üç puanın kazanıldığını, kırılma noktası olduğunu söyledi.
Bu hafta kendi sahalarında galibiyet alarak, seriyi devam ettirmek istediklerini belirten Turan, "Üç puanın kar olabilmesi için sahamızdaki maçı kazanmamız gerekli. Bu maçı da aldığımızı zaman ligde kaldık diyebiliriz" dedi.
Takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi veren Turan, Oktay'ın durumunun perşembe günü belli olacağını, Turgay'ın adalesinde küçük bir yırtık meydana geldiğini, Savaş'ın ise eskiden gelen bir sakatlığının devam ettiğini kaydetti.