Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkan 2 takım belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan karşılaşmaların ardından İnter ve Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkacak diğer 2 takım ise bugün belli olacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadeleleri heyecan fırtınasına sahne oldu.

İtalya’daki maçta rakibi CSKA Moskova’yı 1-0 yenen İnter, dün akşam Rusya’da da 1-0 galip gelerek adını Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yazdıran ilk takım oldu.

İngiltere’de 2-2 berabere kalan Arsenal ile Barcelona dün kozlarını İspanya’da paylaştı. Nou Camp’taki mücadele Barcelona’nın 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Barcelona Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükselen 2. takım olurken, İngiliz ekibi Arsenal Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Arjantinli yıldız Lionel Messi dün attığı 4 golle, Barcelona’yı Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale sırtlayan isim oldu.

Bugün saat 21.45’te oynanacak Manchester United – Bayern Münih ve Bordeaux – Lyon maçları sonucunda Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselecek olan diğer 2 takım da belli olmuş olacak.

Manchester United ilk maçta Almanya’da kaybettiği 2-1’lik maçın rövanşında sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Manchester United, Bayern Münih’i eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor.

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin diğer bir karşılaşması iki Fransız ekibi Bordeaux ile Lyon arasında oynanacak. Lyon sahasında oynanan ilk karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı.

Manchester United – Bayern Münih eşleşmesini galibi ile Bordeaux – Lyon eşleşmesinin galibi Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşı karşıya gelecek.

CSKA MOSKOVA – İNTER KARŞILAŞMASININ GOLÜ İÇİN TIKLAYINIZ…

BARCELONA – ARSENAL MAÇININ GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…