Manchester United – Bayern Münih ile karşılacak

Manchester Untied ile Bayern Münih Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile Bayern Münih çeyrek final rövanş maçında bugün saat 21.45’te karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeleyi İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Ev sahibi Manchester United deplasmandaki ilk maçta rakibine 2-1 yenilmişti.

Manchester United Old Trafford Stadı’nda konuk edeceği Alman ekibi Bayern Münih’i devirip adını Şampiyonlar Ligi yarı finaline yazdırmak istiyor.

Manchester United’ın tur atlayabilmesi için 1-0 ya da 2 farklı galibiyet elde etmesi gerekiyor. Maçın 2-1 Manchester United üstünlüğü ile sonuçlanması halinde karşılaşma uzatmalara gidecek. Her türlü beraberlik ve galibiyet Alman ekibi Bayern Münih’i Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale taşıyacak. 2-1’in dışındaki tek farklı yenilgilerin hepsi Bayern Münih’in yarı finale çıkmasını sağlayacak.

ARJEN ROBBEN OYNAYACAK

Almanya’da oynanan ilk karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Arjen Robben’in bu akşamki maçta forma giymesi bekleniyor. Bayern Münih İngiltere’de avantajlı bir skor elde edip adını yarı finale yazdırmak için kıyasıya mücadele edecek.

ROONEY BİLMECESİ

Manchester United’da Wayne Rooney’in durumu belirsizliğini sürdürüyor. Bu akşamki zorlu mücadelede forma giyip giymeyeceği belli olmayan Rooney’in oynamaması durumunda Bulgar golcü Dimitar Berbatov forma giyecek.

TAKIMLARIN TAHMİNİ MAÇ KADROLARI

MANCHESTER UNİTED
Edwin van der Sar
Rio Ferdinand
Gary Neville
Nemanja Vidic
Patrice Evra
Darren Fletcher
Antonio Valencia
Michael Carrick
Park Ji-Sung
Paul Scholes
Dimitar Berbatov

BAYERN MÜNİH
Hans-Joerg Butt
Philipp Lahm
Martin Demichelis
Daniel Van Buyten
Holger Badstuber
Hamit Altıntop
Bastian Schweinsteiger
Mark Van Bommel
Thomas Mueller
Frank Ribery
Arjen Robben

MAÇTAN NOTLAR

- Manchester United ile Bayern Münih bugüne kadar 8 kere karşı karşıya geldi. Bu 8 karşılaşmanın 3’ünü Bayern Münih kazanırken, İngiliz ekibi Manchester United sadece 1 kez sahadan galip ayrıldı.

- Manchester United bugüne kadar toplam 162 kez Şampiyonlar Ligi maçı oynayarak bu alandaki rekoru elinde bulunduruyor.

- Manchester United Şampiyonlar Ligi tarihindeki 11. çeyrek final maçına çıkacak.

- Bayern Münih Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 9 deplasman maçının 5’ini kazandı, 3’ünde yenildi.