Hasan Yener : Beşiktaş'ı yeneceğiz

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, 'Beşiktaş'ı İstanbul'da yendiğimiz bir çok maç var. Cumartesi günü yine yeneceğiz' dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, cumartesi günkü Beşiktaş maçı için, "Trabzon taraftarlarına güzel bir derbi galibiyeti hediye etmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Yener, Trabzonspor olarak amaçlarının, oynayacakları tüm maçları kazanmak olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş'ın ligdeki konumu bizim uzağımızda olan konu. Trabzonspor İstanbul'da daha önce de birçok derbi maçı kazanmıştır, bu gücü vardır" diye konuştu. Yener, Antalya ile rakip oldukları Türkiye Kupası yarı finali için de, "İlk maçtaki 2-0'lık avantajı kullanıp finale çıkmak istiyoruz" derken finali Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini kaydederek, "Finalde önemli olan büyük seyirci kitlesi önünde oynanması, tercihimiz Olimpiyat Stadı. Önerilen Şanlıurfa'nın stadı için TFF'nin uzmanlarının saha zemini ve ışıklar için olumsuz raporları var" denildi.

AĞA TAKILAN BALIK KİM?


Trabzon'un dünkü idmanında Alanzinho neşe kaynağı oldu. Çift kale öncesi futbolcular kaleleri sahaya taşırken Alanzinho ağların içine atladı. Ancak ağlardan kurtulamayınca Brezilyalı'yı takılan ağ'dan çıkarmak takım arkadaşlarına düştü.