Fenerbahçe Voleybol'da atılım yapıyor

Fenerbahçe'nin Sarı Meleklerinin Avrupa ikincisi olmasıyla Fenerbahçe yönetimi ve Koç grubu harekete geçerek. Erkek ve Bayan voleybol takımlarına desteklerini verecekler.

Fenerbahçe amatör branşlarda her alanda 1 numara olmaya kararlı. Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın Acıbadem sponsorluğunda filede fırtınalar estirmesi ve Avrupa ikincisi olması, sarı- lacivertli yöneticileri yeni arayışlara itti. Bu doğrultuda Erkek Voleybol Takımı'nda yeni bir yapılanmaya gitmeyi düşünen Fenerbahçe yönetimi, şimdiden gelecek sezon için kolları sıvadı. Ligde normal sezonu kendisinden daha yüksek bütçeli İstanbul Belediye, Arkas ve Ziraat Bankası'nın önünde lider bitiren ve şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Erkek Voleybol Takımı için de asıl hedef kızlardaki gibi Avrupa'da zirveye çıkmak. Sarı-lacivertli kurmayların, Acıbadem örneğinden yola çıkarak Koç grubuna ait olduğu tahmin edilen bir sponsorla el sıkıştıkları öğrenildi. Yani Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, gelecek sezon sponsorunun ismini alarak filede mücadele edecek ve Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele verilecek. Bu konu hakkındaki resmi açıklama sezon sonunda yapılacak.

SPONSORDA İSABETLİ ATIŞ!


Fenerbahçe, 2006 yazında erkek basketbolda Ülker ile birleşmiş ve üst üste iki sezon ligde şampiyon olmuştu. Bayan voleybolda da Acıbadem sponsorluğuna giren Kanarya, geçen sezon ligde mutlu sona ulaşmış, üç gün önce de Avrupa ikinciliği zaferi kazanılmıştı.